fbpx

Мастагарков се изповяда: Два пъти отказвам на „Ергенът“, Марто ми е сърдит заради Емануела

Блиц Новини

кадри YouTube/“След игрите“, Нова телевизия, bTV

“Две години подред ми звънят за “Ергенът”, защото явно отговарям като профил за това предаване, а и комуникацията с жените не ми куца, но не е моето нещо. Не е мястото телевизията да показваш чувствата и намеренията си към един човек”, това заяви един от най-изявените участници в “Игри на волята” Благомир Мастагарков.

Моделът подчерта също, че в слуховете, че между него и съплеменничката му Моника е имало романс, не са верни. “Не срещнах любовта в “Игри на волята”, категоричен беше Мастагарков. Бившият футболист обаче забелязал, че тя има интерес към него.

„Това, което не се видя в предаването е, че аз ѝ казах, че не е мястото и времето”, коментира Мастагарков в подкаста “След игрите”.

“За момента любовта ми куца, за последно имах приятелка преди три години”, призна той. Хубавецът каза, че е взискателен към жените и не харесва такива, които са прекалили с корекциите. Той използва случая да опровергае клюките за себе си, че си оперирал носа, скулите и си е присаждал коса. “Никакви корекции нямам”, категоричен беше полуфиналистът в “Игрите“.

От „Игрите“ излязъл с разнебитено тяло

Благомир Мастагарков е поредният участник в “Игри на волята”, който признава, че е бил в много тежко физическо състояние, но е продължил да се състезава. В полуфинала той бил абсолютно на границата на силите си.

“Бях с инфекция на белите дробове, никакъв въздух нямах, имах пулс 215”, разказа бившият футболист. Той освен това се прекръсти пред камерата, и каза, че контузията на рамото, която много от съплеменниците му смятаха за симулация, е напълно реално. “Преди два дена бях на физиотерапия, рамото още ме боли и съм на инжекции”, призна Мастагарков.

Макар че се сдобриха в Марто Елвиса в края на предаването, двамата пак са се скарали в реалния живот. “Не сме окей с Мартин , не е заради игрите, наши си неща”, каза загадъчно Мастагарков. После обаче сам призна, че става въпрос за – по негови думи – недоразумение с Емануела, бившата жена на Мартин. Според Мастагарков Елвиса изревнувал неоснователно, за това в момента са отново в конфликт.

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!