fbpx
Блиц Новини

Кадри Нова ТВ

След малко недодяланото представяне на Гатьо в „Черешката на тортата“ опонента му в „Игри на волята“ Благомир Мастагарков се представи блестящо като домакин и готвач и това направи доста приятно впечатление на феновете на кулинарното шоу.

Той се постара за гостите си като се представи с четиристепенно меню, включващо домашно приготвена питка, три вида разядки – кьопоолу, гръцка разядка и катъкова разядка а ла Мастагарков. Салатата е с домати на шайба и изпечени чушки с домашно фермерско овче сирене.

Основното е свинско бонфиле оваляно в дижонска горчица и билкови трохички, гарнирано с аспержи, картофено пюре и гъбен сос.

Всичко това приготвено с много вещина и старание и оказа се доста вкусно, та чак Гатьо хареса всичко, особено кьопоолуто и си поиска за вкъщи и определи вечерята като „тарикатска“.

Ти си мечтата за всяка жена, оцени домакина той.

Само си помислих дали този човек има комшии и дали репетира в къщи. Това бе „високата“ му оценка и за изненадата на Благо, дует цигулка и куче.

За мен беше удоволствие да гледам този епизод. През цялото време виждах само финес и класа от един красив, спокоен, способен и много добре възпитан мъж. Не си спомням да съм виждала такова масово одобрение от зрителите. Поздравления, Благо! Бъди здрав и щастлив!

Поздравления за Благомир Мастагарков!
Добре приготвено меню, отлично аранжирана маса, приятна обстановка, гостите впечатлени и доволни;
Мисля, че заслужаваше 40 точки!

Много хубава вечер. Красиво, възпитано, изискано момче. Много добре се справи в кухнята. Всичко сам си приготви. Не като оня другия, дето сам си приготвил тортата и видео имал, ама изчезнало. Направо повярвах. 🙂

Красив, възпитан, спокоен млад мъж с хубаво меню и най-вече ги покани в къщи!

Като цяло затвърди впечатлението за себе си още от участието в Игрите, където също бе на ниво. и един от най-харесваните участници, макар да не стана победител.

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!