”Масово затваряне на очи” организират през германското посолство заради ”слепотата” на Меркел

Новини
1
реклама

Изображение Гугъл Мапс

Поредна протестна инициатива се организира за утрешния ден. Граждани ще се включат в ”Масово затваряне на очи”, което ще се проведе пред сградата на германското посолство у нас. Събитието е организирано по повод липсата на реакцията от страна на Берлин за случващото се у нас.

„Събираме се, за да попитаме немското представителство у нас защо вече едно десетилетие една от водещите сили в Европейския съюз толерира очевидната организирана престъпност в нашата управленска класа в лицето на Бойко Борисов и неговите правителства, както и на свързаните с тях структури в съдебната система“, посочват организаторите на събитието, пише frognews.bg.

Изрично се посочва още, че демонстрантите се разграничават от противниците на членството на България в Европейския съюз. Инициативата е организирана с цел да се привлече вниманието на Германия.

Междувременно припомняме, че протести има на българи в редица държави зад граница. Демонстрации имаше и пред германското канцлерство. У нас пък вече няколко пъти протестното шествие преминава покрай сградата на Европейската комисия. Спирката е избрана като сигнал за Брюксел по повод липсата на реакция за случващото се у нас от страна на Европа.

„Масово затваряне на очи“ пред посолството на Германия ще се проведе утре в 18.30 ч.

реклама
loading...

Опасявам се, че като падне Борисов, на власт ще дойдат пе******те и лес*****те на Христо Иванов от ДБ, мутрите на Черепа и червените бо***ци на Корнелия Нинова. Не че сегашните са прекрасни, но поне са една идея по-предвидими за преглъщане.

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Бойко Борисов:  Те сеят омраза, ние – работни места. Искат да ни запомнят с лошо, но ние ще останем с доброто

реклама снимка: Фейсбук/Бойко Борисов Брифингите на Щаба няма да са като преди – само веднъж седмица министър Ангелов ще обобщава заразените и новините за ваксини и лекарства, разкри министър-председателят Бойко Борисов при посещението си в завод инсталации за линейки и „Форд“ в с. Люляково, област Бургас. Зам.-министърът на регионалното развитие …

Новини
Президентът Радев: Борисов превръща 7 милиона българи в заложници на своята параноя

реклама кадър bTV Делириумът на министър-председателя буди все по-голяма тревога“. Това каза президентът Румен Радев по повод снимките от спалнята на премиера Бойко Борисов, предаде bTV. „Господин Борисов превръща 7 милиона българи в заложници на своята параноя. А знаете, че гузната съвест ражда параноята“, уточни държавният глава. Припомняме, че през …

Новини
След сигнали за пукнатини по коснструкцията АПИ прави нова експертиза на Аспаруховия мост във Варна

реклама снимки: АПИ Агенция „Пътна инфраструктура“ ще възложи изготвянето на нова експертиза за здравината и експлоатационната годност на Аспаруховия мост във Варна. Планира се тя да бъде извършена през следващата седмица с участието на независими експерти от научноизследователската общност и преподаватели в Университета по архитектура, строителство и геодезия, съобщиха от …