fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия, Инстаграм/Иван Рълев, Фейсбук/Мегами клуб-Хотел Маринела

Къде изчезна Мартин?

Този въпрос вероятно си задават страшно много фенове на “Игри на волята”, които са озадачени от пълната тишина около най-изненадващия финалист в предаването.

След последния епизод на риалитито по Нова телевизия най-шумният и одумван играч стана буквално невидим.

Разбира се, на най-голямо внимание в момента се радва победителят Иван Рълев, който се появи триумфално при Гала и даде доста подробно интервю за официалния подкаст на предаването “След игрите”.

По същия път – в сутрешния блок и в Ютюб, мина и останалият втори Момчил Василев.

Третият участник на финала, който не влизаше в ничии сметки, обаче остава невидим.

Нещо повече, никой не пуска дори и анонс за появата на Елвиса по обичайните канали.

Мистерията се засилва и от факта, че Мартин Николов не се вижда никъде на снимките от грандиозния купон за финала на “Игрите”.

Само Рълев и Момчи имат снимка с Мартин след финала

Единственото доказателство за присъствието на Елвиса дава шампионът Рълев, който пусна снимка с Елвиса от събитието.

Той и Момчил се шегуват, че на това трасе не могат да са конкуренция на милионера, а той им отговаря подобаващо.

Може би отсъствието на Мартин е негова специална тактика, за да се появи последен да дава интервюта и така да обере лаврите от цялата вълнуваща игра. Денислава обаче намекна, че той е сърдит специално на нея след излъчването на предаването, заради думите, които е чул от нея в синхроните.

Дали това наистина е така, ще каже самият Мартин. Както може да се предполага, Великият комбинатор от “Игри на волята” ще използва новата си слава по възможно най-добрия начин, което подсказва, че може сам да поддържа мистерията около себе си с това внезапно изчезване.

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!