fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия, YouTube/След игрите

Мартин Николов-Елвиса, който се превърна в голямата сензация на „Игри на волята“ 5 наруши мълчанието си и разказа как са изглеждали нещата в предаването от неговата гледна точка. В подкаста „След игрите“ той даде много подробни отговори за всички най-спорни моменти в предаването, в които естествено беше забъркан и той.

Елвиса разказа и доста неща, които не са били излъчени в предаването, а може би е трябвало. Един от тях например е от битка с Момчил, в която той е получил контузията, заради която игра буквално с една ръка във финалната фаза. Друго, което не се е разбрало от публиката е, че с Мартин всъщност са били доста близки и през цялото време са си говорили на всякакви теми, включително и за жените до себе си.

 

Истинската си изповед обаче Мартин направи в „На кафе“ при Гала. Там той съвсем искрено призна, че е знаел, че ще бъде мразен от повечето зрители.

„Аз съм от тези, които никой не ги обича. Не съм спортист, представен съм като някакъв милионер. Ако падам, всички ще се ядосват, че съм взел мястото на някой по-подготвен.

Ако печеля, всички ще кажат, че е нагласено“, коментира третият в този сезон на „Игрите“.

„Ти счупи играта!“, похвали го Гала, която призна, че в началото изобщо не го харесвала, но накрая мнението ѝ коренно се променило.

Елвиса няма скоро да прости на Денислава за думите по негов адрес

Мартин призна, че продължава да е силно разочарован от Денислава, особено като чул синхроните, в които тя обяснява действията си сама пред камерата.

След като чул обидите по свой адрес, той ѝ се обадил и я попитал не я ли е срам от себе си, когато се гледа.

По думите му, тя започнала да му се извинява.

Елвиса добави също, че изобщо не иска да говори за Виолета, но призна, че тя е уникален герой в предаването.

„Ако бях на мястото на Краси Дунев, бих намалил интервютата“, каза той по адрес на другия си постоянен враг в риалитито.

Мартин коментира и поведението на бившата му половинка Емануела.

Поп фолк звездата го попиля с изказвания в медиите по време на предаването.

„Тя постоянно се ядосва за нещо, ядосана е по дефолт. Бяхме голям огън 6 години, разделяли сме се сигурно 20 пъти. За нея лоша дума няма да кажа“, заяви Елвиса. Той също така призна, че точно Емануела го накарала да влезе в „Игри на волята“ с уговорката обаче, че малко поне трябва да потренира тялото си преди това.

БГ звезди
Велико Търново на бунт срещу „Дяволското гърло“2: Никой местен няма да направи това!

кадри Нова телевизия Премиерата на продължението сериала „Дяволското гърло“, наречено „Есента на демона“, предизвика огромен интерес. Много от зрителите са във възторг от първия епизод, който събира отново героите на Теодора Духовникова и Владо Карамазов, но този път не в Смолян, а във Велико Търново. Паралелно с това се появиха …

Блиц Новини
Диско Дарко и Етно Гала са модерните Пижо и Пенда

кадри Нова телевизия Едно от нещата, които правят Гала една от най-големите звезди на българската телевизия, е талантът за избор на визия според случая.  На 1 март водещата на „На кафе“ даде пореден пример как се прави това. Гала се появи в студиото с ансамбъл, който е модерната версия на …

Hell's kitchen
След кметицата ще хвърчи и ресторантьорката от Равда

Кадри Нова ТВ Една дразнеща фигура от участниците в Хелс китчън си тръгна безславно, но други две са на път да я последват. Кметицата на с. Върбешница си опакова куфарите и си хвана пътя, следващата май ще е собственичката на ресторант в Равада Галя Чимидова. Аз съм шеф и избирам …

error: Content is protected !!