fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия, YouTube/Надкаст

Откровено интервю на Мартин Николов-Елвиса разкри много интересни подробности за „Игри на волята“, които зрителите няма как да знаят.

Разказът му в „Надкаст“ в YouTube разкри как всъщност е бил одобрен за участие и какво условие му е поставил лично продуцентът Витомир Саръиванов.

Мартин обясни, че минал физическите кастинги за предаването.

Както стана ясно от думите му, отначало още станало ясно, че бягането и плуването и другите физически изпитания няма да са решаващите фактори за подбора на участниците. Сензацията на сезона обаче наблегна на финалното интервю.

„Там реално Вито ми зададе основния въпрос:

„Марто, гледам те, много те харесвам, много искам да влезеш, обаче имам едно голямо притеснение – как ще издържиш там? Не искам да те вкарам и на втората седмица да кажеш, че се отказваш.

Знам, че можеш да си платиш неустойката, въпросът е, че не искам хора да се отказват“, това разказа Мартин.

Той отговорил, че наистина не е убеден, че ще издържи на условията на Дивата река и Чистилището, но има две дъщери, пред които иска да покаже какъв е и затова няма намерение да се отказва.

Думите на Мартин убедили продуцентите да го вземат.

Казаното от него обаче ясно издава, че въпросната неустойка за отказване е доста сериозна и очевидно само заможен човек като Елвиса може да рискува такава сума.

Vihrogon.bg откри и други интересни подробности, които останалият трети в този сезон на „Игрите“ издаде.

Мартин твърди, че бил нарочен за Чистилището предварително

Елвиса беше категоричен, че победителят Иван Рълев и Виолета се познават и са си много близки много преди „Игри на волята“. Според него историите, които и двамата разказват за отношенията си преди предаването, просто не са верни. Марто сподели също, че по време на съветите водещата Ралица Паскалева му подсказвала няколко пъти за различни ситуации.

„Винаги слушам много внимателно какво казва Ралица“, коментира стратегът на сезона.

Най-интересното беше обаче разкритието на Марто, че предварително от продукцията е решила да го прати на най-гадното място – Чистилището. Аргументът му за това беше много силен.

„Когато отидох там, че чакаше чисто нов екип на Изгубените, точно по мой размер, с найлончето“, разказа с усмивка Мартин. Зрителите отлично знаят, че екипите в предаването не се дават току-така, а напротив, някои играчи така и не ги сменят или това става късно. В случая е ясно, че бордото за Марто е било поръчано предварително от продуцентите.

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев

кадри bTV Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор. Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси …

Блиц Новини
Конспирация по БТВ: „Ергенът“ клати държавата

кадри bTV Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо. „Я меморандуми, я арести…“, това коментира …

error: Content is protected !!