fbpx

Мария за прякора Отварачката пред Мон Дьо: Недей пита, мамо

Блиц Новини

кадри Нова телевизия

Зад една успяла жена винаги стои една история, която я е направила такава, това заяви попфолк звездата Мария в интервю с Мон Дьо. Певицата, която се опитва да възстанови кариерата си, след като сама се отказа от сцената, успя да заобиколи всички въпроси, свързани с личния си живот. Стана ясно обаче, че повечето ѝ проблеми идват от мъжете, с които се събира и заради които прави компромиси. Спирането на пеенето и участията, която тя смята за най-голямата си грешка в живота, очевидно също е заради мъж. Това се разбра от разговора, макар попфолк легендата да не го призна директно.

“Мъжете са колкото сладки и потребност за нас, толкова и сбъркани. Когато придобият любовта на една успяла, голяма жена, те много се окриляват от вниманието, което им се обръща и после много боли”, заяви Мария.

Тя подчерта, че вече няма намерение да отговаря на въпроси за домашното насилие, от което поиска закрила от властите. По думите ѝ обаче трития ѝ брак няма да приключи с развод, както предишните два. Липсата на по-конкретни отговори накара водещия буквално да почне пазарлък какво да я пита, за да получи отговор.

Мара Отварачката все така мрази прякора си

“Недей пита, мамо”, отвърна през смях поп фолк звездата. Тя каза също, че е готова да отговори лично на Мон Дьо кое как стои в живота ѝ в момента, но не е готова да се разкрие пред цяла България.

Със сигурност се разбра обаче, че певицата все още мрази прякора Мара Отварачката, с който тя стана известна на цяла България. Той дойде от фамозна реклама на бира, която и до момента е еталон в бранша. “Това беше първата реклама в България, снимана на кино лента, влезе в топ 10 на Европа и още се върти в завода на “Хайникен”, заяви с особена гордост певицата.


Блиц Новини
4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина

кадри bTV: 4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина Златимир Йочев се видя в чудо този четвъртък, след като до него на канапето на „Тази сутрин“ по bTV се подредиха само жени. Още от началото водещият се усети, че в тази ситуация шегите ще са за …

Блиц Новини
Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж

кадри bTV: Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж „Развод или болест – ако стоим и се питаме „защо аз, защо на мен ми се случва“, никога няма да намерим отговор“, това прозрение направи Теодора след отпадането от „Фермата“. В „Преди обед“ по bTV тя …

Блиц Новини
Краси Дунев бесен: Гатьо искаше да ме контузи в „Игри на волята“

кадри Нова телевизия, YouTube/След игрите Българският медалист от олимпиада и шеф на федерацията по спортна гимнастика Красимир Дунев ще търси реванш в сборния звезден сезон на „Игри на волята“. От интервю за подкаста „След игрите“ стана ясно, че той почти сигурно ще се включи в отново в предаването, в което …

error: Content is protected !!