fbpx

Мария не може да прости на Нойзи

Блиц Новини

Снимки инстаграм

Макар официално да не е споделила какво мисли за поведението на съпруга си Мария Игнатова вкара тревожно настроение в снимките си, публикувани в социалните мрежи.

Само в едно изречение сподели емоциите, бушуващи в нея:

“Капанът на дивана” е изключително коварен, когато мислите ти тежат повече от теб. Не го оставяйте да щракне. 🪤😉
Станете и излезте навън!

Мария намира утеха в разходките сред природата. Явно самотата й помага да успее да преживее случилото се. Както вече знаем съпругът й Ивайло Нойзи Цветков бе хванат да шофира в нетрезво състояние и му бе отнета книжката. Освен удар по имиджа на водещата, той нанесе и финансови щети на семейството с тази постъпка.

Просто направих грешка, лоша преценка, бих казал. Познавам законите много добре, дори като юрист. Не бива да има такова нещо като „късо разстояние“ и в стил „ей го къде е“. Просто не се прави така. Бих го нарекъл моментен срив на здравия разум. Както и досега съм бил изряден пред закона, така възнамерявам да бъда и занапред, заяви Нойзи пред Господари на ефира, които го наградиха със златен скункс.

Още тогава Цветков опита да предпази половинката си, която е колежка в екипа на Господарите като заяви:

Мария няма нищо общо. Тя си спеше вкъщи, както трябваше и аз да направя. И сега тя е в позицията на човек, който страда незаслужено. Тя е един от хората, които разочаровах, и й поднесох извинения.

 

Явно само с извинения няма да стане да повдигне духа на унилата Мария. Нейните фенове също опитват да повдигнат духа й след тази безразсъдна постъпка на мъжа й.

Дано скоро се върне и усмивката. В крайна сметка не е станала трагедия и никой не е пострадал, което е най-важното. При вас тежи това, че сте публични личности и се киментира. Не се притеснявай и това ще отмине и хората ще гледат в друга посока. Хей горе главата, има къде по лоши неща, като изневери, домашно насилие. Може дори да използвате случая за нещо положително.

БГ звезди
Велико Търново на бунт срещу „Дяволското гърло“2: Никой местен няма да направи това!

кадри Нова телевизия Премиерата на продължението сериала „Дяволското гърло“, наречено „Есента на демона“, предизвика огромен интерес. Много от зрителите са във възторг от първия епизод, който събира отново героите на Теодора Духовникова и Владо Карамазов, но този път не в Смолян, а във Велико Търново. Паралелно с това се появиха …

Блиц Новини
Диско Дарко и Етно Гала са модерните Пижо и Пенда

кадри Нова телевизия Едно от нещата, които правят Гала една от най-големите звезди на българската телевизия, е талантът за избор на визия според случая.  На 1 март водещата на „На кафе“ даде пореден пример как се прави това. Гала се появи в студиото с ансамбъл, който е модерната версия на …

Hell's kitchen
След кметицата ще хвърчи и ресторантьорката от Равда

Кадри Нова ТВ Една дразнеща фигура от участниците в Хелс китчън си тръгна безславно, но други две са на път да я последват. Кметицата на с. Върбешница си опакова куфарите и си хвана пътя, следващата май ще е собственичката на ресторант в Равада Галя Чимидова. Аз съм шеф и избирам …

error: Content is protected !!