fbpx

Мария Игнатова се оплака от умора

Блиц Новини

Кадри Нова ТВ

Вече видяхме няколко двойки, които ще опитат да спечелят и да покажат, че са „Един за друг“ в шоуто, което стартира в деня на влюбените 14 февруари. Във Вилата на любовта обаче ще има още една двойка, но това е новият тандем водещи Мария Игнатова и Емо Чолаков.

За първи път сме заедно на интервю, сподели Мария Игнатова. Още на пробните снимки ни беше много леко да работим заедно. Емо ми съдейства по всякакъв начин. Аз съм работила с много хора, не само с Алекс. В „Господари на ефира“ бяхме тренирани да водим с кого ли не. Много съм благодарна за подкрепата от страна на Емо през цялото време. Неговият опит в това предаване ми дава много. Понякога в движение разбирам какви са игрите. Оставям го да ме поведе в първите две, а после влизам и аз.

От моя страна беше любов от пръв поглед. Само когато видях Мария, усетих пеперудите в стомаха си. Бях сигурен, че това е човекът за мен и така се и оказа. Бях сигурен, че ще ми е много леко и лесно с нея и за щастие е така. Тя е разкошна и се адаптира много бързо към предаването – все едно цял живот е била там, разказа Емо Чолаков.

Както знаем Мария е била водеща на какво ли не, но за „Един за друг“ сподели, че е предаване за човешките взаимоотношения.

За мен те са най-интересното, но и най-сложното нещо. Тук не само любов е необходима, това е социален експеримент, трябва да можеш да се погледнеш отстрани.

Имала съм много тежки снимки, но като тук не е било. Изкарахме си много хубаво до два и половина сутринта, но аз имам тренинг.

Това Мария сподели и с феновете си в социалните мрежи. Явно доста е интензивен графикът на работа в това предаване.

Така ми се спи, че ме мързи да си обеля мандарината🍊 След малко започваме да снимаме и ще стане… Само аз да стана

Веднага й влязоха в положение, но няма как, трябва да се работи.

Аз мисля че не ти се става от дивана, спи ти се и не ти се занимава със абсолютно нищо

Мисля, че си уморена и ти се спи

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев

кадри bTV Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор. Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси …

Блиц Новини
Конспирация по БТВ: „Ергенът“ клати държавата

кадри bTV Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо. „Я меморандуми, я арести…“, това коментира …

error: Content is protected !!