fbpx

Мария Игнатова призна официално новата си връзка и показа мъжа до себе си

Новини
реклама

Снимка профил инстаграм

Досега водещата на „Папараци“ упорито отказваше да говори за новата си любов. Мария Игнатова, което от близо година е интимна с журналиста Ивайло Нойзи Цветков, най-после се показа официално с него. Двамата влюбени избраха деня на християнското семейство, за да потвърдят официално връзката си и явно имат сериозни планове за бъдещето, пише HotNews.

Досега нито бившата на Рачков, нито Цветков бяха коментирали публично отношенията си, макар че любовта им не е тайна вече за никого. Двамата се появиха заедно на рождения ден на жената на Маги Халваджиян през лятото.

Сега обаче, Ивайло Нойзи Цветков направи поетично-метафорично обяснение в любов към Мария Игнатова, докато водещата на „Папараци“ гостуваше в „Търси се“.

Известният журналист изля душата си едно към едно: „Нежна, умозрителна, куул, изтънчена, моят мета смисъл, океанът на Соларис, в който се губиш и в който няма спасение… Тя е вечната жена – Ева и Лилит. Да ме извинява Снежанка, но въпросът ѝ към огледалото е излишен. Мария е единствената“.

Игнатова обаче, отказа да разкаже как са се случили нещата между тях. „Много е интимно – пазя себе си, пазя него, пазя нас. „Правим“ се един друг, за да се надскачаме“, лаконично обясни Игнатова отношенията си с Ивайло Нойзи Цветков. Те се откриват, когато тя вече се е самоизолирала още преди пандемията – след 15 години „дандания“ и крайна необходимост от усамотяване.

Въпреки своята сдържаност за любовта и промяната, Мария за първи път качи в социалните мрежи обща снимка с Ивайло Нойзи Цветков. Кадърът е озаглавен „Уроборос“ – символ на безкрайността в гръцката митология, на вечния кръговрат, на единството на противоположностите. Всъщност зад тази дума се крие змията, която е захапала опашката си, защото след всеки край идва ново начало.

реклама

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Maria Ignatova (@maria_ignatova28)

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Дават по 500 английски лири на заразени, които спазват карантината

реклама Снимка pixabay Плащането на хората за самоизолация може да струва на правителството до 453 милиона британски лири на седмица, което е 12 пъти повече от стойността на сегашните схеми за финансова подкрепа, се казва още в документа. Кабинетът също така иска да овласти полицията да проследява нарушителите на карантината, …

Новини
Какво трябва да знаем при извозването на опасни товари?

реклама Почти навсякъде ние се намираме в близост до опасни отпадъци, понякога дори и без да подозираме. Много субстанции, вредни и токсични за природата, избухливи, запалими и други, могат да нанесат тежки материални щети, наранявания или натравяния, ако не се обезвреждат правилно. Това могат да са, например, офис техника, батерии, …

Новини
Лиляна Павлова: Очакват се до 800 милиона евро ново финансиране за малки и средни предприятия

реклама Снимка профил ФБ Това обяви вицепрезидентът на ЕИФ Лиляна Павлова в социалната мрежа. Министерството на икономиката на Република България и Европейският инвестиционен фонд (ЕИФ) се договориха да засилят мерките, помагащи на малкия бизнес да овладее въздействието на кризата COVID-19, като използва приходи от инициативата JEREMIE, която беше съфинансирана от …