fbpx

Гроздева за Мария Бакалова и сина ѝ: Валери се притеснява от медийния интерес

БГ звезди

кадри Нова телевизия

Великата българска шампионка по стрелба Мария Гроздева ще посрещне като гост за коледа освен сина си Валери и неговата звездна половинка Мария Бакалова. Фамилията на най-голямата ни олимпийка и мъжа ѝ Валери Григоров очакват Валери-младши и холивудската актриса да пристигнат директно от снимките на филм. Това се разбра от интервю на Гроздева с Деси Банова-Плевнелиева за Нова телевизия.

Олимпийската шампионка сподели, че нея лично не я притеснява огромния медиен интерес към връзката на сина ѝ и първата българска актриса, номинирана за “Оскар”.

“Валери малко се притеснява… Хубава, млада двойка – нека да пишат. Важното е да се обичат и да са заедно”, коментира потенциалната свекърва на Мария Бакарлова.

Самата Гроздева пък разказа, че много пъти с мъжа ѝ, който е и неин треньор, са се питали какво ли биха правили, ако не се бяха срещнали. Според нея спортната ѝ кариера едва ли би била толкова успешна без него.

“Дори половин ден да не сме заедно, започваме да си липсваме”, това призна Гроздева за близостта със съпруга ѝ.

Шампионката говори открито и за битката ѝ с онкологично заболяване. Тя призна, че като чула диагнозата не рухнала по-скоро от незнание и от убеждението, че този тип рак не е толкова смъртоносен. “След това лекарят ми каза, че да съм се забавила и с един месец да отида на преглед, е щяло да се разпространи в цялото ми тяло. “Господ те обича, Мария”, това ми каза лекарят”, разказа Гроздева. Тя беше категорична, че е крайно време българите да придобият навика да ходят на профилактични прегледи редовно.

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!