fbpx

Мариана Попова за Гласът: Не може дете, което пее фалшиво на финала да победи

Блиц Новини

Кадри БТВ, снимки ФБ

Музикалното риалити „Гласът на България“ е вече в историята и на всички е известна победителката за този сезон Надежда Ковачева. Споровете обаче не затихват и няколко утвърдени български изпълнители се изказаха доста неласкаво за формата.

Мариана Попова продължава да твърди, че е имало много по-достойни участници и момичето не се е представило добре. Самата тя спомена, че е насочила няколко души да се пробват и да се явят на кастинг.

Ще си позволя ,като човек ,който е чел библията и е бил треньор в “ THE VOICE“ да изложа някои мисли.
Започвам с това, че този световен формат не е регионален и пеенето на роден език не е задължително, като пак казвам , това е световен формат. Идеята на шоуто е да предложи изключително успешни хора от шоубизнеса за треньори, каквито тази година имахме, другата основна идея е да се случи сблъсък на титани, тоест безкомпромисно пеещи велики гласове, завършени , спиращи дъха, певци, от които да е безумно трудно на треньорите да изберат.

Повтарям пак, сблъсък на брутални певци, състезание! Тук стигаме до репертоара, който трябва да бъде подбран, не да се правят криви аранжименти на скучни песни ,с които е невъзможно певецът да покаже потенциал и в това отношение муз. продуцент извърши саботаж спрямо участниците .

Последно , но не на последно място по важност, не е адекватно при наличието на много по добри певци да спечели ДЕТЕ , което има много да учи за вокалното майсторство, защото “ Гласът на България“ не е конкурс за млади таланти, THE VOICE е сблъсък на титани.

За тази година убедих 2 момчета да се запишат и съжалявам, съжалявам защото и двамата , очевидно бяха по добри, съжалявам и за Димитрина ,която пак очевидно пя перфектно. Не може дете, което пее фалшиво на финала да победи, не е такава идеята на формата и това е лошо за имиджа на предаването, организираният вот не е забранен, но не е честен и изпраща 3 месечен труд на вятъра!

Кой крив, кой прав вече е все тая, но аз го усещам като обида към екип, треньори и зрители. Обещавам си да не убеждавам никого повече и да тласкам талантливи хора, към неизбежно то и глупаво разочарование! Made in China. Цял живот, организации, протекции и лобиране във всяка една сфера. Уморително е. После не питайте защо нормалните , честни и трудолюбиви хора си търсят късмета извън границите на България. Оглушахме и ослепяхме.

Както самата Мариана споделя, че е обидена от всичко, което се случи. Не само тя обаче е на това мнение. Още сравнително в началото един от отпадналите участници Константин Кацаров извади „кирливите“ ризи и разказа какво се случва зад кулисите. Георги Христов също не остана безмълвен. Неговият фаворит Симеон Славев отпадна на полуфиналите и певецът го окуражи с думите: „Бъдете щастлив, че отпаднахте на финала!“

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев

кадри bTV Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор. Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси …

Блиц Новини
Конспирация по БТВ: „Ергенът“ клати държавата

кадри bTV Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо. „Я меморандуми, я арести…“, това коментира …

error: Content is protected !!