fbpx
БГ звезди

кадри bTV

Силно раздразнение от хейтърите, изразена амбиция за успех и нови екзотични прически показаха по bTV Мариана Попова и Веселин Плачков. Семейството гостува на Сашо и Деси в „Преди обед” за да обявят, че не само няма да спрат да играят театралното си представление, за което получиха остри критики, ами ще направят и ново.

Косите и екстеншъните обаче все пак си бяха по-интересни и затова първият коментар на Сашо Кадиев беше, че Плачков има прическа като от сериала „Викинги”. Актьорът пък веднага отвърна, че е носи така косата си още през 90-те, а и по-късно, така че не може да става въпрос за подражание на скандинавските саги.

Мариана Попова не пропусна да изсипе поредна доза жлъч срещу бившия министър и евродепутат Антония Първанова, която открито критикува семейния спектакъл „Виновни”. „Проблемът не е в тази жена, тя не е особен фактор като цяло, за каквото и да е”, коментира певицата и вече актриса. Попова обаче подчерта, че мнението на Първанова е подето от медиите и в крайна сметка много хора са решили, че спектакълът наистина не струва без да са го гледали. Затова се наложило Попова да я контраатакуват.

Плачков пък се оплака, че гостуване на спектакъла им в САЩ едва не се провалило, защото българската общност там прочела първо нападките към тях. „Аз като прочетох, то излиза, че сме някакви изчадия адови”, призна актьорът. „Има СЕМ, ако кажем някоя марка в ефир, ще ни глобят. А това, че се смачкват двама души, кой го следи?”, попита звездата от фирлма на Максим Генчев за Васил Левски.

След темата за спектакъла, Радина Червенова пък атакува звездната двойка с въпрос за семейните отношения. Тя попита дали според Плачков и Попова родителите не бива да се разделят, дори и да не се понасят, само в името на децата. „Не!”, отговори категорично Мариана. Тя разказа, че е напуснала първия си мъж, когато детето ѝ е било на 4, защото смята, че така е по-добре и за самото него. Веселин подкрепи мнението на жена си, като подчерта, че говори от гледната точка на дете на разведени родители.

външна реклама


БГ звезди
Страшна излагация в Сървайвър по БТВ: Братът на Коцето скочи да бие жена

кадри bTV: Братът на Коцето скочи да бие жена Появата на т.нар. чалга коалиция в отбора на родните знаменитости в „Сървайвър“ със сигурност промени динамиката на цялото шоу. В самото племе обаче тя вече има яростна опозиция в лицето на световната шампионка по кану-каяк Станилия Стаменова. От анонсите за новия …

Блиц Новини
Сашо Кадиев се изцепи брутално по БТВ, Мария Силвестър го срина

кадри bTV: Сашо Кадиев беше поставен на мястото си от Мария Силвестър след нова брутална изцепка Напоследък водещият на „Преди обед“ по bTV Александър Кадиев си позволява да се държи в ефир както си иска, без особено да се съобразява с гостите в предаването. Понякога това е забавно, но често …

Hell's kitchen
Вече не се крият: Шеф Ангелов флиртува открито с Виктория, тя не издържа

Кадри Нова ТВ: шеф Ангелов флиртува открито с Виктория Красавицата от Ергенът обаче явно, че доста умело приема закачките и пусна заучените си дяволите погледи, които хвърляше и в Ергена към Виктор Стоянов. Някак лек и почти незабележим флирт се заформи между строгия шеф Ангелов и Виктория Капитонова – участничка …

error: Content is protected !!