fbpx

Манолова: Европейският комфорт на Борисов приключи. Всички са наясно с шкафчетата, кюлчетата, къщата в Барселона

Новини
1
реклама

снимка: 7/8 ТВ

Европейският комфорт на Борисов приключи. Всички са наясно с шкафчетата, кюлчетата, къщата в Барселона, мачкането на медии, тоталната безконтролност на главния прокурор. Европа най-накрая си отвори очите за българските институции, българското правителство и българския премиер. Позорно е поведението на българските институции, които избягаха от заседанието на Европарламента, на което трябваше да бъдат изслушани. Най-важната последица от това изслушване е свързана с Европейската прокуратура, на която разчитаме да се намеси за това как се крадат европейски пари в България. До 50% стигат кражбите на европейски пари. От 14 млрд. евро 7 млрд. отиват в джобовете на приятелския кръг и лично на премиера Борисов.

Това заяви председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова в предаването „Студио Хъ“ по Седем осми ТВ относно изслушването на българските институции в Европейския парламент.

Манолова е категорична, че след оставката на председателя на ЦИК Стефка Стоева спешно трябва да има други две оставки – на вицепремиера Томислав Дончев, който отговаря за машинното гласуване и на председателя на „Информационно обслужване“ Михаил Константинов.

Томислав Дончев за седем месеца не е свършил работа за една стотинка за осигуряване на машинно гласуване. Не трябва да допускаме следващите парламентарни избори да се превърнат в София 2 – с 900 преправени протоколи, неправомерно дописвани хора под черта, измислени граждани на държави-членки на Европейския съюз, 100 000 души разлика в избирателните списъци между двата тура, каза още Манолова.

Докато хората крещят „Мутри вън“, мутрите са се събрали да пишат Конституция. Този проект, този пасквил, трябва да отиде в кошчето, а не в пленарна зала. Това е юридическо дъно. Борисов се опитва да отложи политическата си смърт с промени в Конституцията и Велико Народно събрание. Борисов и приятелският му кръг организират атентат срещу българския народ, като ангажират следващо Велико Народно събрание с писането на Конституция, на която той е задал параметрите. Никой честен и почтен човек не иска да седне и да обсъжда този проект на Конституция с Борисов, допълни тя.

реклама

Манолова подчерта, че досега Конституцията даваше възможност на омбудсмана да се застъпва за правата на гражданите, но с предложения проект от ГЕРБ омбудсманът се превръща в наблюдател. Ако досега омбудсманът имаше право да защитава гражданите от всякакви субекти – държавна и местна администрация, фирми, банки, застрахователи, бързи кредити, сега тези правомощия ги няма. Това е тежък лобизъм и потвърждение, че Конституцията е писана от приятелския кръг, обясни тя.

Хаосът с връщането на пари от сметките за парно е гавра с гражданите и откровена кражба от джобовете на столичани. В основата на това е Борисов, който през март обеща над 40 % намаление на природния газ и връщане на пари на клиентите. После цената на природния газ бе намалена с 53 %, а на хората казаха, че ще върнат 11 %. Тези проценти минус се превърнаха в десетки проценти плюс. Пред сградата на Топлофикация София има майки с деца и възрастни хора на слънце и няма човек, на който да са върнали и един лев. На сайта на Топлофикация има информация само за гражданите, които имат да доплащат, без основание за доплащането. Тези, които имат да получават, не са обявени на сайта, каза Манолова.

Тя призова всички граждани, които не искат този мутренски модел на управление, да се включат в обявения масов протест на 2 септември пред Народното събрание.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

реклама
loading...

Нищо не можеш да направиш мъмърлова нали беше и в костин брод какво направи Бойко пак спечели сега тръгнала пак да търси подкрепа но много ти оредяха редиците братята роми които не им се работи. Но между тях има много умни и реализирали се но няма да тръгнат срещу власта а със нея не със тебе объркала си посокаата пожелавам ти и пред къщата ти да наслагат ковчези и черниували обаче когато внучето ти е при теб но се съмнявам дали ти го дават ти нямаш време за себе си да се погледнеш госпожо мърлова

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Как да изберем бански според фигурата?

реклама Изборът на подходящ бански костюм е важно и много деликатно събитие за една дама. Всички жени са суетни и това не е тайна за никого. И всяка една от тях старателно и внимателно оглежда моделите в магазина, премерено сравнява цените, опипва съсредоточено материята, обмисля в съзнанието си как би …

Новини
Рокадите в БТВ са в ход: Хекимян огласи кой поема диригентската палка в новините и актуалните предавания

реклама Кадър видео БТВ   ,,Работил съм с Веселина Петракиева и Искра Владимирова в продължение на дълги години и съм впечатлен от техния професионализъм, интегритет и всеотдайност дори в ситуации с най-големи предизвикателства. Убеден съм, че те са точните хора, които могат да поемат отговорност за новините и актуалните предавания …

Новини
Столчета за кола със защита от ново поколение

реклама Първите столчета, предназначени за возене на деца в автомобил, се появяват през 30-те години в Съединените американски щати. Тяхната роля е била основно да издигнат детето на достатъчно голяма височина, за да може шофьорът да го вижда от седалката си, а за спътника му да е удобно да обслужва …