Мангъров: Кунчев ми каза да си затварям устата. Кунчев: Да дойде в отделението по ковид, никога не е стъпвал там

Новини
2
реклама

кадър bTV

Доц. Атанас Мангъров обвини главният държавен здравен инспектор д-р Ангел Кунчев, че му е казал „да си затваря устата“ по темата с коронавируса. По bTV той разказа за разговора, като подчерта, че двамата са приятели и работят добре заедно.

Според Мангъров, който често определя строгите мерки за ограничаване на разпространението на вируса като „глупости“, на д-р Кунчев нещо му било станало, за да подкрепя носенето на маски от децата в училище и други подобни изисквания.

Главният държавен здравен инспектор потвърди, че е водил разговор с доц. Мангъров, но отрече да му е казвал да си затваря устата. „Препоръчах му да не обърква хората“, обясни д-р Кунчев и разкри, че думите били по повод носенето на маски. Той обясни, че когато има ясна статистика, че те помагат да се спре заразата, хората само се объркват, когато лекари като доц. Мангъров твърдят обратното.

„Ще му каже да влезе в едно отделение по ковид, където той не е стъпвал“, заяви Кунчев по адрес на Мангъров. Главният държавен здравен инспектор коментира в хода на предаването, че смята предпазните шлемове за по-добро решение за учениците, но всичко зависи от тях и дали им е по-удобно да носят маска.

реклама
loading...

И аз казвам че Д- р Мангъров трябва да си затваря устата . Жалко че е лекар.

И аз казвам,че ТИ трябва да си затваряш устата,това с тези маски е най голямата глупост,ще разболеем всички деца така,това е ужас, който е болен,ако иска да носи маска!

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Президентът Радев: Борисов превръща 7 милиона българи в заложници на своята параноя

реклама кадър bTV Делириумът на министър-председателя буди все по-голяма тревога“. Това каза президентът Румен Радев по повод снимките от спалнята на премиера Бойко Борисов, предаде bTV. „Господин Борисов превръща 7 милиона българи в заложници на своята параноя. А знаете, че гузната съвест ражда параноята“, уточни държавният глава. Припомняме, че през …

Новини
След сигнали за пукнатини по коснструкцията АПИ прави нова експертиза на Аспаруховия мост във Варна

реклама снимки: АПИ Агенция „Пътна инфраструктура“ ще възложи изготвянето на нова експертиза за здравината и експлоатационната годност на Аспаруховия мост във Варна. Планира се тя да бъде извършена през следващата седмица с участието на независими експерти от научноизследователската общност и преподаватели в Университета по архитектура, строителство и геодезия, съобщиха от …

Новини
Борисов обяви: Даваме 15 милиона за изграждане на детски кътове във фирмите

реклама снимка: Фейсбук/Бойко Борисов „Непрекъснато работим за това да подкрепим хората и фирмите. От другата седмица работодателите ще могат да кандидатстват за изграждане на детски кътове във фирмите. Така ще подкрепим работещите родители, които трябва да са на гъвкаво или ненормирано работно време или се налага да взимат децата си …