fbpx

Майка заключи детето си в багажника на колата, за да не я зарази с вируса

Незабавни статии

Кадър: Youtube, Си Ен Ен

Майка в Тексас е обвинена в застрашаване живота и здравето на дете, след като го е оставила в багажника на колата си от страх, че е с вируса, твърдят местните власти.

Сара Бийм отишла в лаборатория за тестване за Ковид в района на Хюстън на 3 януари с нейното 13-годишно дете, което е с положителна проба за вируса. Детето било заключено в багажника от страх да не се зарази тя самата, съобщават от Прокуратурата в окръг Харис, пише Си Ен Ен.

външна реклама

Властите пристигнали в лабораторията, повикани от загрижени здравни служители.
„Ответницата потвърди, че нейният син, K.H., който е на 13, е бил в багажника на колата, защото теста на детето бил положителен за Ковид“, съобщават още от Прокуратурата.

Здравният директор твърди, че Бийм е казала, че е взела крайните мерки, за да избегне заразяването с вируса и изолирането на детето.

Служителят казал на майката на момчето, че е видял „да лежи в багажника“ и че трябва да бъде изваден от там и да седне на задната седалка на колата. Когато властите пристигнали намерили момчето на задната седалка на колата, но кадри от камерите на близкото училище показват как детето е излязло от багажника и е влязло в колата „от страната на пътника“ съгласно заповедта.

Майката е учител в Cypress-Fairbanks Independent School District (CFISD).

„Местните власти бяха предупредени, че дете с вируса е в багажник на кола. Правоприлагащите органи проведоха пълно разследване, което доведе до заповед за арест. За щастие детето не е пострадало. Сара Бийм последно е работила като учител в CFISD и в момента е в административен отпуск“, казаха те в изявление.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Проверка на факти! Съобщете ни, ако видите неточна информация в текста, за да извъшим проверка – vihrogon2018@gmail.com

Над 500 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Незабавни статии
Майка остави телефона си да си играе едногодишния й син и стана голяма беля

Кадри: NBC New York Родители разказаха как едногодишното им дете напазарувало от телефона и похарчило близо £1500 за мебели за семейния дом. Майката на момченцето Мадху Кумар от Ню Джърси, САЩ разказа как синът й е закупил мебели от Walmart и е разбрала, чак когато стоките пристигнали пред вратата, съобщава …

Незабавни статии
Ето как хората запълват сами дупките по улиците в Източна Украйна

Снимки Регионален Днепър Ако си мислите, че България е бедна страна трябва да отидете до повечето от бившите страни от СССР. В Украйна брутния вътрешен продукт на глава от населението е около 3 пъти по-нисък от този на българите, а това може да се види и от състоянието на улиците. …

Незабавни статии
Спасители изтърваха ранен човек, докато го спасяват

Кадри видео Киевската спасителна служба Акция за спасяване на ранен човек едва не завърши с фатален край. Спасителите от „Киевската спасителна служба“ изпуснаха ранен мъж, докато го сваляха от покрива на гаража. Пострадалият се опитал да настигне крадци, обрали дома му, наранил крака си при скачане върху гаража. външна реклама …