fbpx

Майка ридае: Бебчето ми е с коронавирус

Новини
реклама

Снимка pixabay

Коронавирусът предизвиква страх и паника сред някои хора. Този вирус обсеби света и промени живота ни. За щастие предпочита по-възрастното население на земята и от тази гледна точка децата са пощадени. Но и при тях има случаи на заразяване и по-тежко протичане на болестта. С това е свързан и разказа на 27-годишната майка от Великобритания, която откри, че тримесечната й дъщеричка има коронавирус, пише jenata.blitz.bg.

Притеснената майка описа симптомите на нов тип коронавирус при новородената си дъщеря. Един ден 27-годишната Джейд открила, че бебчето й е вдигнало 38,5 градуса температура.

Жената се обадила на линейка, но била посъветвана да стои вкъщи и да гледа бебето. Събуждайки се на следващата сутрин тя с ужас установила, че бебчето й вече има треска, а освен това и диша трудно.

Тя многократно се обаждала на Спешна помощ и накрая пристигнали лекари, които. Там медиците направили тест на бебето и установили, че то има коронавирус.

Веднага подложили тримесечното детенце на лечение.

За щастие организмът на бебето успял бързо да се пребори с вируса и след няколко дни момичето се почувства много по-добре, бързо било изписано и изпратено да се лекува у дома.

Джейд отбеляза, че дъщеря й все още се възстановява от болестта си и подчерта, че самата тя не знае дали е заразена. „Единственият симптом, който проявих, е главоболие, на което дори хапчетата не помогнаха“, споделя майката на тримесечното бебе, което има COVID-19.

Жената призова хората да спазват режима на самоизолация и да минимизират всички социални контакти, да мият ръцете си по-често със сапун и да дезинфекцират повърхностите у дома.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
ВМРО: 700 лв. средна пенсия и 2500 лв. средна заплата

реклама Няма да увеличаваме данъците и ще намалим държавните разходи. Паралелно с това ще увеличим парите за втората година майчинство и ще осигурим безплатна детска градина и безплатни учебници за всяко дете. Повишаване на средната пенсия до 700 лв., на средната работна заплата – до 2500 лв., а всички пенсионери …

Новини
Булевард България: „Работникът“ с премиерското сако е общински съветник от ГЕРБ

реклама Кадър видео ФБ PR-ите на Борисов представиха мъжа като строителен работник. „Работникът“, който получи като подарък сакото на премиера Бойко Борисов по време на вчерашната му инспекция на участък от АМ „Хемус“, всъщност се оказа общински съветник от ГЕРБ във варненската община Суворово, пише сайтът boulevardbulgaria.bg. PR-ите на Борисов …

Новини
Държавата ще компенсира родители, за чиито деца няма места в общински или държавни градини

реклама Снимка pixabay Държавата ще възстановява платените от родителите средства за обучение и отглеждане до размера на утвърдената от министъра на образованието и науката сума, като ще трябва да предоставят съответните договори и платежни документи за извършени разходи. Родителите на деца в предучилищна възраст, неприети в общински или държавни детски …