fbpx

Майка получи най-хубавия подарък за Коледа, след като й казаха, че синът й може да умре

Незабавни статии

Снимки: Kelly Peakman, Hypo Hay Peakman, Facebook

19-годишният енергичен футболист Бруклин Пийкман е бил в болница, борейки се за живота си. Той получил инсулт след сърдечна операция.

Лекарите се страхували от най-лошото и казали на майка му Кели, че не могат да направят нищо. Те обмисляли да изключат животоподдържащата апаратура, съобщава dailymail.co.uk.

външна реклама

Но специалист по инсулт установи, че все още има мозъчна активност и поиска допълнителни тестове.

„Бруклин отговаряше на гласа на майка си, който очевидно показваше мозъчна активност и по чудо на Бъдни вечер той успя да каже на майка си, че я обича“, разказва семейната приятелка Хейли Робъртс.

„Това е най-добрият коледен подарък някога.“, казала майка му.

Бруклин от Престатин, Северен Уелс, е роден със сърдечен дефект и е претърпял тежка сърдечна операция два пъти през първите 36 часа от живота си.

След преглед миналата година му казали, че се нуждае от допълнителна операция за поставяне на механична клапа. За жалост 19-часовата операция „не минала по план“.

Той бил в болница в продължение на два месеца в очакване за операция, но операцията в болницата Queen Elizabeth в Бирмингам била отменена пет пъти поради липса на налични интензивни легла.

„Кели е предупредена, че Бруклин е изправен пред много дълъг път към възстановяване, включително поне 12 месеца в болница“, разказва Хейли.

„Операцията, която се е усложнила е довела от нужда от сърдечна трнасплантация, но трябва първо да се възстанови за такава“.

„Бруклин е на диализа и е претърпял операция, така че медиците да контролират напълно сърцето му. Той също така е имал много други проблеми с белите си дробове и черния дроб.

„Горката му майка, и приятелите му, все още не знаят къде се намират. Беше толкова стресиращо за тях, както и за останалите членове от семейството“.

„Кели била предупредена, че ако Бруклин получи нов инсулт, това може да го убие, така че можете да си представите как се чувства тя в момента, но добрата новина е, че Бруклин става все по-силен и увеличава шансовете си за възстановяване. Започнал е и да се храни“, споделя още Хейли.

Страницата за набиране на средства в подкрепа на семейството досега е събрала повече от £3,600.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Проверка на факти! Съобщете ни, ако видите неточна информация в текста, за да извъшим проверка – vihrogon2018@gmail.com

Над 500 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Незабавни статии
Майка остави телефона си да си играе едногодишния й син и стана голяма беля

Кадри: NBC New York Родители разказаха как едногодишното им дете напазарувало от телефона и похарчило близо £1500 за мебели за семейния дом. Майката на момченцето Мадху Кумар от Ню Джърси, САЩ разказа как синът й е закупил мебели от Walmart и е разбрала, чак когато стоките пристигнали пред вратата, съобщава …

Незабавни статии
Ето как хората запълват сами дупките по улиците в Източна Украйна

Снимки Регионален Днепър Ако си мислите, че България е бедна страна трябва да отидете до повечето от бившите страни от СССР. В Украйна брутния вътрешен продукт на глава от населението е около 3 пъти по-нисък от този на българите, а това може да се види и от състоянието на улиците. …

Незабавни статии
Спасители изтърваха ранен човек, докато го спасяват

Кадри видео Киевската спасителна служба Акция за спасяване на ранен човек едва не завърши с фатален край. Спасителите от „Киевската спасителна служба“ изпуснаха ранен мъж, докато го сваляха от покрива на гаража. Пострадалият се опитал да настигне крадци, обрали дома му, наранил крака си при скачане върху гаража. външна реклама …