fbpx

Майка остави телефона си за 5 минути и съжали за цял живот

Незабавни статии

Снимки: Emily Schmitt, Фейсбук

Майка на четири деца остана в шок, когато откри, че най-малкото й момиченце е изпратило снимка на голото й дупе до всички контакти в Snapchat.

30-годишната Емили Шмит от Охайо оставила на двегодишната си дъщеря Карсин да си играе с телефона, докато тя си суши косата, без да предполага, че щастливото дете снима дупето й, докато е гола, съобщава dailymail.co.uk.

външна реклама

Едва когато получи съобщение от колега, казващо „благодаря за голата снимка“, Емили разбра, че дъщеря й изпратила нейни голи снимки на различни приятели в Snapchat, включително колеги от работа и бивши гаджета.

„Бях потресена и засрамена“, казва Емили. „Буквално си мислех, че умрях за минута, след което се наложи да се върна към живота, за да обясня на хората какво се е случило“

„Забавно е да имаш толкова диво дете, казваме на всички, че просто е такава“.

Карсин е изпратила голите снимки на 15 души, включително бивши приятели от университета, познати от работа, бивши клиенти и колеги в брокерската къща за недвижими имоти, за която работи.

„Това са хора, с които не говоря постоянно, не са ми близки, стари клиенти и колеги или хора, които някога са били влюбени в мен“, споделя още тя.

За щастие това се случи в Snapchat, така че трябва да се радвам, снимката не се е запазила и никой не е успял да направи екранна снимка.

Емили се втурнала да се извинява на всички, на които са били изпратени снимките. Някои са били щастливци, че са получили снимка на дупето на Емили, докато на други им е била изпратена снимка на тавана или крака на Емили.

„Родителите ми притежават брокерската къща за недвижими имоти, за която работя. За да влоши нещата, докато влязах на следващия ден и баща ми, който също е брокер не пропусна да се пошегува и каза „О, вижте, идва порнозвездата на компанията“.

Емили се готвеше за оглед на къща в неделя, когато получи притеснено телефонно обаждане от приятелката й, която я предупреди снимките.

„Тогава телефонът ми ме уведоми, че някой ми е изпратил съобщение в Snapchat“, обясни тя.

„Беше един от моите колеги, който работи с мен. Просто ми написа „благодаря за голите снимки“. Отговорих „какво?“ Макар, че вече знаех. Спомням си, че тази сутрин Карсин беше с телефона ми, докато се приготвях.“

Емили сподели неудобната си история в социалните мрежи и се утеши, че не е единствената с унизителни истории за разказване.

„Всички се смеят. Веднага го публикувах в Snapchat, само защото исках да се извиня, така че всички да знаят какво се е случило, ако го получат, 99 процента от хората избухнаха в смях, защото знаят, че може да им се случи“, разказва тя.

„Други хора споделят истории за това как тяхното малко дете е било във Facebook Live, докато са били голи. Не съм само аз.

„Когато се обадих на съпруга си, Дерек, той също избухна в смях. Каза: „Само Карсин би направила това. Разстроен съм, че не ми го е изпратила и на мен.“

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Проверка на факти! Съобщете ни, ако видите неточна информация в текста, за да извъшим проверка – vihrogon2018@gmail.com

Над 500 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Незабавни статии
Силата на духа: Млад татко оцеля след цяла година на апаратно дишане

Снимки: Фейсбук, Hayley Watts Баща, който беше описан като „един от най-болните досега“ пациенти с вируса в лондонската болница чак сега започна да диша без апарат, повече от година след като хвана вируса. 40-годишният Андрю Уотс от Бексли беше с един най-дългите престои на пациенти, които лекарите някога са виждали, …

Незабавни статии
Две сестри купиха къща и я направиха кръчма, но ужасът настъпи малко след това

Изображение гугъл мапс Лятото на миналата година две сестри от Морпет, Англия, купуват къща, в която правят питейно заведение. Още в началото собственичките и персонала изпадат в ужас от необяснимите събития, които се случват там. външна реклама Не само зловещите звуци нощем, които чуват сестрите, тъй като спят в апартамент …

Незабавни статии
Сашо Кадиев с шокиращи разкрития за ниските заплати на колегите си

кадри bTV, YouTube/The Jonathan Ross Show Сашо Кадиев направи шокиращи разкрития за ниските заплати на колегите си в Народния театър. Водещият на „Преди обед“ по bTV Александър Кадиев направи отрицателен коментар по повод очакването световната звезда Джон Малкович да режисира своя постановка в Народния театър „Иван Вазов“ през 2024 година. …