fbpx

Мая Новоселска и Теди Москов върнаха усмивката на Лафазанов

БГ звезди

кадри bTV

Големият български актьор Кърстю Лафазанов разкри искрено чувствата и мислите си пред Диана Любенова по bTV . След като през миналата година почина съпругата му и творчески партньор Елена, любимицът на публика говори отровено за смеха и тъгата в живота.

„Може би не трябваше да ставам актьор, а стоматолог, както настояваше много майка ми. Пак щях да работя за усмивката на хората”, коментира Лафазанов, който е на сцената от 6-годишен. Той призна, че като излезе на улицата, всичко може да го разплаче. „Много хора не могат да се справят с проблемите в живота си.

За съпругата си Елена актьорът каза, че продължава да я усеща до себе си, знае какво би му казала, какво би харесала и какво не. „Вярвам, че сме си пак заедно”, каза Кръстю Лафазанов, който често посещава Света гора в последните години и призна, че вярва силно в съществуването на отвъдния свят. Актьорът направи и друго признание, че съпругата му е жертвала своята кариера на сцената, за да бъде майка.

Най-интересният и забавен момент в интервюто беше пряко включване на две от централните фигури в незабравимото предаване „Улицата” – Мая Новоселска и Теди Москов. „По-лесно, отколкото с него не може да се работи”, призна Новоселска, с която Лафазанов прави едни от най-добрите си дуети на сцената и по телевизията. Москов пък разказа, че давал на Кръстю „сложни” сценарии от по едно изречение или дори една дума. „Веднъж просто му сложих една шапка на главата и му казах: „Почвай!”.

Срещата в ефир на дългогодишните колеги разми мъката, която Кръстю Лафазанов очевидно носи в душата си. Създателите и главни действащи лица в „Улицата” се смяха и се шегуваха в ефир. Именно Елена Лафазанова е написала: „Хората умират от страх, затова трябва да уморим страха със смях” и те доказаха, че това е възможно на практика.

външна реклама


БГ звезди
Страшна излагация в Сървайвър по БТВ: Братът на Коцето скочи да бие жена

кадри bTV: Братът на Коцето скочи да бие жена Появата на т.нар. чалга коалиция в отбора на родните знаменитости в „Сървайвър“ със сигурност промени динамиката на цялото шоу. В самото племе обаче тя вече има яростна опозиция в лицето на световната шампионка по кану-каяк Станилия Стаменова. От анонсите за новия …

БГ звезди
Стана тя, каквато стана: Журналист събори майката на бебе Джулиана Гани на сцената

Кадри: Антон Стефанов, фейсбук: Журналист събори майката на бебе Джулиана Гани на сцената Огромен сакатлък стана в Националния дворец на културата в София по време на награждаване. Моделът Джулиана Гани стана Модна икона за 2022 г., но запомни вечерта с още нещо. Тя замалко да се пребие заради близкия си …

Блиц Новини
Сашо Кадиев се изцепи брутално по БТВ, Мария Силвестър го срина

кадри bTV: Сашо Кадиев беше поставен на мястото си от Мария Силвестър след нова брутална изцепка Напоследък водещият на „Преди обед“ по bTV Александър Кадиев си позволява да се държи в ефир както си иска, без особено да се съобразява с гостите в предаването. Понякога това е забавно, но често …

error: Content is protected !!