fbpx

Мая Новоселска и Теди Москов върнаха усмивката на Лафазанов

БГ звезди

кадри bTV

Големият български актьор Кърстю Лафазанов разкри искрено чувствата и мислите си пред Диана Любенова по bTV . След като през миналата година почина съпругата му и творчески партньор Елена, любимицът на публика говори отровено за смеха и тъгата в живота.

„Може би не трябваше да ставам актьор, а стоматолог, както настояваше много майка ми. Пак щях да работя за усмивката на хората”, коментира Лафазанов, който е на сцената от 6-годишен. Той призна, че като излезе на улицата, всичко може да го разплаче. „Много хора не могат да се справят с проблемите в живота си.

За съпругата си Елена актьорът каза, че продължава да я усеща до себе си, знае какво би му казала, какво би харесала и какво не. „Вярвам, че сме си пак заедно”, каза Кръстю Лафазанов, който често посещава Света гора в последните години и призна, че вярва силно в съществуването на отвъдния свят. Актьорът направи и друго признание, че съпругата му е жертвала своята кариера на сцената, за да бъде майка.

Най-интересният и забавен момент в интервюто беше пряко включване на две от централните фигури в незабравимото предаване „Улицата” – Мая Новоселска и Теди Москов. „По-лесно, отколкото с него не може да се работи”, призна Новоселска, с която Лафазанов прави едни от най-добрите си дуети на сцената и по телевизията. Москов пък разказа, че давал на Кръстю „сложни” сценарии от по едно изречение или дори една дума. „Веднъж просто му сложих една шапка на главата и му казах: „Почвай!”.

Срещата в ефир на дългогодишните колеги разми мъката, която Кръстю Лафазанов очевидно носи в душата си. Създателите и главни действащи лица в „Улицата” се смяха и се шегуваха в ефир. Именно Елена Лафазанова е написала: „Хората умират от страх, затова трябва да уморим страха със смях” и те доказаха, че това е възможно на практика.

Блиц Новини
Шеф Токев коментира козунаците от 200 лева: Органичните яйца са много скъпи

кадри bTV „Порше” или „Ферари” не струват колкото един „Фиат”, този коментар направи шеф Андре Токев по повод рекордната цена от 200 лева за килограм козунак по Великден. В „Преди обед” по bTV той обясни, че един майстор трябва сам да си поставя цената, а не клиентите да я определят. …

Блиц Новини
Мария Силвестър: С Бригадата влизаме в душите на хората

Чаровната Мария Силвестър, която гледаме на екран в съботната вечер като водеща на „Бригада нов дом“ разказва за себе си, кариерата, детето пред Тото. Как се е случило нейното участие в този проект тя сподели, че първо казва „не“, когато получава покана да води предаването „Бригада нов дом“ по бТВ. …

Блиц Новини
Ники Кънчев шашна играч в „Стани богат“: Не рискувай, бе, издумкай и трите жокера

Кадри: бТВ Офицерът към агенция за гранична и брегова охрана на ЕС Георги Димитров от Варна игра блестящо с благотворителна цел в „Стани богат“ и спечели 5000 лева. Той обяви, че ще дари сумата за популяризиране на ранна превенция за ранна диагностика на автоимунното заболяване, свързано с щитовидната жлеза. За …

error: Content is protected !!