fbpx

Маги Халваджиян се изуми от новина за Веско Маринов

Блиц Новини

Кадри подкаст „Код спорт“

Маги Халваджиян както винаги е бил много открит в интервютата си, без значение дали става въпрос за успехи или провали в живота и кариерата му.

Едни от най-любопитните за околните отношения винаги са били тези със Слави Трифонов. След дълги години вражда помежду им, най-сетне това приключи.

В момента отношенията ми със Слави Трифонов са нормални. Преди време се стигна до разрив с него заради една глупост.

Това каза продуцентът и режисьор Магърдич Халваджиян в подкаста на Владимир Памуков и Красимир Минев „Код спорт“.

Спорът ни тръгна оттам, че той Поиска Рачков за водещ на нов тогава проект, а аз му поисках Краси Радков. Оттам той ми разкри идеята си за какво точно му трябва водещ и ме обвини, че съм му я откраднал. Реши, че умишлено съм направил предаването с дуети „Великолепната шесторка“ през 2008 г., защото той по това време подготвяше първото си предаване извън БТВ за нова телевизия – Пей с мен“.

 

Слави реши, че съм му откраднал идеята за предаването за дуети, за да направя „Великолепната шесторка“. А то не беше нищо подобно. Тогава му звънях и той не ми вдигна. Обадих се на Евгени Димитров – Маестрото, който ми каза, че Слави ми е много сърдит. Слави си е много мнителен по природа. Когато не вдигна на втория път, когато му звънях, тогава вече побеснях. Изтрих си телефона му от указателя ми и приключихме в следващите 12 години. Ако се бяхме чули тогава, щях да му обясня, че всичко е в неговите фантазии. Но и двамата пък сме инати, допълни Халваджиян.

За това, че политиката е далеч от него сподели, че не обича да се занимава с интриги и нагаждане, а това е основно там.

Голямата изненада за Маги бе връзката на Веселин Маринов с футбола. Той с изненада научи, че певецът е играл футбол професионално и е бил халф, освен това се интересува и е голям запалянко.

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!