fbpx

Маги Халваджиян отговори на въпроса къде е Рачков

Новини
реклама

Кадър видео Нова ТВ

Продуцираното от него шоу „Като две капки вода“ се завръща на тв екрана тази пролет в All Stars формат. В него от общо 65 участници в изданията досега са избрани 8 майстори на преобразяването. И този сезон единият водещ е Васил Василев-Зуека, но вместо Димитър Рачков, негов партньор вече ще бъде Герасим Георгиев-Геро.

Митко Рачков в момента е отшелник в изолация, в изгнание. Той просто има нужда от почивка, заяви продуцентът Маги Халваджиян по време на гостуването си в „Неделята на Нова“. Пред Мариян Станков – Мон Дьо той отхвърли хипотезите, че комикът е изпаднал в немилост пред него, пише Факти.

„Къде е Рачков? Аз все викам така – айде да го оставим малко да почива този човек. Той е отшелник в момента, в изгнание и си почива. Защото той 20 години не е слязъл от екран. Не е ли време да си вземе малко отпуск и да си почине? Няма никаква интрига, каквато жълтите вестници търсят, между мен и Рачков, между компанията и Димитър. Такова нещо няма. Единственото, което има, е почивка, малко“, коментира Халваджиян.

„Тежко е на пангара. Но шоуто започва и никакви извинителни бележки не биха помогнали. В момента работният ми ден продължава 12-14 часа, телефонът продължава да звъни и докато вечеряме с Кремена. Тя ме обяви за егоист, защото мога да падна и да умра – поради простата причина, че на 54 карам с темпото, с което съм започнал на 23“, сподели още продуцентът пред Мон Дьо.

Халваджиян не скри, че самият той също има огромна нужда от почивка, но COVID-19 не му позволява никакво отпускане в навечерието на „Като две капки вода“ 9.

„Имаше много отдавна идея да са само победителите. Доста трудна задача е да ги съберем, някои от тях изобщо не са в България. После взехме едно по-правилно решение. Не може всички най-атрактивни, защото в годините е имало страшни удари, но поне да се опитаме да отделим едни от най-атрактивните, които са направили истинско шоу и хората са се забавлявали страшно много с тях“, обясни продуцентът Магърдич Халваджиян.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
10 години при един работодател, дават право на шест заплати при пенсиониране

реклама Снимка вихрогон.бг Влезлите в сила нови поправки в Кодекса на труда регламентират по нов начин изплащането на заплати при пенсиониране. Шест заплати вече ще бъдат изплащани при 10 години стаж от последните 20 години при един и същи работодател, като отпадна изискването този стаж да е непрекъснат, пише БНР. …

Новини
Доц. Кунчев: Ако ситуацията стане нетърпима, ще прибегнем до ново затягане на мерките

реклама Кадър видео Нова ТВ Доказва се, че при спазване на правилата, работата на хотелите и заведенията в тях не създава допълнителен риск. Колегите от тази индустрия вложиха доста средства и сили, за да направят средата безопасна. Но ако ситуацията стане нетърпима, ще прибегнем до ново затягане. „Намираме се в …

Новини
Разхлабват още мерки със заповед на здравния министър

реклама Кадър видео Нова ТВ Със заповед ва министър Ангелов от 1 март се разрешава провеждането на присъствени учебни занятия в училищата за ученици със сензорни увреждания. Занятията трябва да се провеждат в съответствие с изготвените от министерствата на образованието и науката и здравеопазването Насоки за работа на системата на …