fbpx

Маги Халваджиян: Много нашенци не са наясно европейци, балканци или руснаци са

БГ звезди

Снимка профил инстаграм

Липсата на ясна ценностна ориентация сред населението ни тласка страната към нестабилност и разделение.

Маги Халваджиян никога не е стоял встрани от събитията, случващи се в политическия живот в България. Преди няколко дни началника на кабинета на Кирил Петков изнесе информация, че някои политици, анализатори, политолози са получавали определени суми за да насочват общественото мнение в желаната посока.

външна реклама

Ето какъв коментар направи Маги по повод темата в социалната мрежа:

Винаги съм повдигал учудено вежди, когато някой ми каже, че негов приятел е заминал за Индия да се търси! Обикновено не се намират! Ти ако не си открил кой си до 20-25 , едва ли на 40-50 ще се откриеш…. в Индия! За съжаление в последно време забелязвам ,че много наши сънародници усилено се търсят! Не са наясно със себе си, с ценностите си и с мирогледа си! Чудят се европейци ли са, балканци ли са или пък са руснаци! Голямо чудене пада! Някои обаче, явно са се намерили срещу 4000 лв на месец! Останалите се търсят безплатно! Явно сме нация от търсещи себе си хора, защото търсенето продължава вече 1341 години и още до никъде не сме я докарали!

Както винаги коментарът му предизвика голям интерес сред последователи и други и бе засипан с стотици коментари, някои дори извън темата.

Както винаги в десетката…

Търсим се, а дано да се намерим, ама надали 🤣. Като гледам какво се случва, многооо ще се търсим или ще търсим…

Абсолютно споделям тази теза за търсенето и намирането!Докато някои се търсят ,други ги намират и забогатяват!

Много истина съдържа постът Ви! Трябва да се говори и да търсим пустата правда, заметена под килима зад вратата!

 

Колко добре си живеех няколко години в които не пишех тук! Сега пуснах два поста и глупостите се завърнаха със страшна сила!
И преди беше зле, но сега е трагедия! Както казах явно умните са наистина умни и са се изнесли от този Мордор!😉 Отивам да си играя с внуците! Оставям ВСИЧКОЗНАЕЩИТЕ на мира! След няколко години, ако съм жив и здрав ще изкажа пак някое мнение. А може би не, защото като гледам как регресират нещата , след някоя друга година тук ще са останали само орките!🤘😉🤘, отговори Халваджиян на всички, изказали се по поста му в социалната мрежа.

външна реклама
БГ звезди
Гала и екипът й се подиграха с изборите

кадри Нова телевизия Политиката рядко се появява като тема в „На кафе“ по Нова телевизия, но явно Гала и екипът ѝ се затрудняват да измислят теми за комичните си скечове, които на всичко отгоре да са актуални. Сигурно по тази причина, обект на закачки стана сериозна тема, като парламентарния вот. …

БГ звезди
Софи Маринова се разочарова: Никога повече няма да съм жури

кадри Нова телевизия Мнозина зрители и коментатори вече обявиха новото шоу на Нова телевизия „Звездите в нас“ за провал. Не са малко тези, които сочат като една от многото причини за неуспеха му участието на Софи Маринова като съдия. Легендарната ромска певица явно също има забележки и съображения по повод …

БГ звезди
Жени Марчева: Не са ме уволнили от БТВ

кадър Инстаграм/Жени Марчева Журналистката от bTV Жени Марчева разсея слуховете са себе си, които бяха породени от липсата ѝ от телевизионния ефир. Мълвата разнася какви ли не спекулации какво точно се е случило с нея. Едната клюка е, че е била уволнена от телевизия, друга – че е сменила работата …

duvar kağıdıteknoloji haberlerihaberler

error: Content is protected !!