fbpx

Магдалена, Валерия и Екатерина неразделни след „Ергенът“

Блиц Новини

Кадри социални мрежи

Постъпката на последният Ерген сплоти отхвърлените дами. Много тежки мигове преживяха финалистките в „Ергенът“ 3 след като стана ясно, че нито една от тях не е спечелила любовта на Алек Младенов и тяхната приказка не завърши с пръстен.

Голямото разочарование бе изписано на лицата им и до последно не вярваха, че това се случва. Сега след като е минало време от случката Магдалена показа, че все пак не си е тръгнала с празни ръце от приключението.

“Ако искаш да разсмееш Господ, разкажи му за плановете си.” Така се случи и с мен, когато тръгнах за „Ергенът“ с надеждата да намеря мъжа на мечтите си. Вместо това открих нещо, което може да се окаже много по-ценно – истинско женско приятелство.

Една от най-незабравимите ми нощи там беше, когато с Кати и Вал, легнали в тревата на двора, бяхме свидетели на нещо вълшебно – дъжд от падащи звезди. Беше ни традиция – тайно се измъквахме от къщата по пижами, завити с дебели одеяла, лягахме в тревата и се взирахме с часове в небето, разказвайки си за живота ни навън. Осъзнавахме колко сме различни, но и колко много си даваме една на друга.

Екатерина – чистота, нежност и романтика!
Валерия – лудост, страст и смелост!

Въпреки че не намерихме любовта, ние открихме сърцата си едни за други.

Обичам ви! Благодаря ви! 

Трите дами са най-добри приятелки сега и казват, че са благодарни на предаването за щастието да ги събере на едно място и изглеждат щастливи.

Случи се точно това, което искаше Алек за тях, да не обират негативите. Върху неговата глава се изсипа всичкия негативизъм, той пое цялата жлъч, която се очакваше като реакция след този развой на събитията.

Блиц Новини
Цените на имотите растат, но не и качеството

Кадри БТВ Вече няколко години се забелязва бум на цените на имотите в повечето градове, най-вече София и Варна, а след тях са Бургас и Пловдив. Това, което младите предприемачи имат сега като бонус е онлайн присъствието. Социалните мрежи са евтин маркетинг, който може да се използва. Това и непрекъснатите …

Блиц Новини
Момче предложи брак на любимата си с помощта на Миро

Кадри видео ФБ Миро (Official) Млади влюбени си казаха „да“ на концерта на Миро на Античния театър в Пловдив. Романтичният Калоян е избрал точно този момент, за да зададе най-важния въпрос на приятелката си, а именно „Ще се омъжиш ли за мен?“. По време на изпълнението на песен „Гълъбо“ Миро …

Блиц Новини
Предупреждение за опасна жега днес

Кадри Нова ТВ За необичайно горещо време предупредиха синоптиците за днес. Те посъветваха да се избягва стоенето на слънце особено в следобедните часове, когато то е най-силно. Жълт код за опасни горещини в 14 области на страната издаде Националният институт по метеорология и хидрология за сряда. Той е в сила …

error: Content is protected !!