fbpx

Магдалена: Не знаех къде се намирам!

Блиц Новини

Кадри БТВ

Вече няколко дни най-обсъжданата тема в държавата е, как Алек Младенов заряза две дами на финала на „Ергенът“ и то чрез видеообръщение. Много хора се възмутиха от постъпката му, а най-потърпевши от това са двете дами Магдалена и Надежда. По никакъв начин не са очаквали точно този развой на събитията. Пред водещият на романтичното шоу Наум Шопов Маги сподели събитията от своята гледна точка.

По никакъв начин няма да упреквам Алек за неговото решение и по никакъв начин не смятам да го обсъждам. В крайна сметка не мога да скрия разочарованието си за това, че той просто не се появи. В крайна сметка аз проявявах смелост два месеца, бях искрена и напълно открита с него гледайки го в очите. Щях да приема всяко едно негово решение и да го уважа, но със сигурност очаквах той да дойде и да ме погледне в очите.

Тя сподели, че когато е видяла него на финала на „Ергенът“, помислила, че той ще разкаже пак хубава легенда за любовта и розите, а след него ще дойде и Алек.

Със сигурност не очаквах да не се появи! Оглеждах се наляво, надясно, гледах очите на редакторите, за да се издаде някой, че това е шега! Аз съм убедена, че и за него не е било лесно! – в това е категорична Маги.

Въпреки драматичния финал тя споделя, че е благодарна и щастлива, че е усетила силна емоция още в първия момент, в който го е видяла. Ако не е било това силно чувство, е щяла да си тръгне.

Магдалена получи и розовата роза, което за нея е знак за споделеност. Точно това й дава увереност да продължи в имението покрай момичетата.

Аз треперех на всяка церемония и бях супер неуверена всъщност. Но когато се чувствам неуверена, най-много се събирам.

 

Тя се е почувствала обидена, че Алек не се е изправил пред тях, но и проявява разбиране, че и на него не му е било лесно.

Бях като бомба със закъснител. Не знаех къде се намирам!

В крайна сметка и двете дами му простиха за постъпката, но все още усещат горчилката от неочаквания финал.

Блиц Новини
Цените на имотите растат, но не и качеството

Кадри БТВ Вече няколко години се забелязва бум на цените на имотите в повечето градове, най-вече София и Варна, а след тях са Бургас и Пловдив. Това, което младите предприемачи имат сега като бонус е онлайн присъствието. Социалните мрежи са евтин маркетинг, който може да се използва. Това и непрекъснатите …

Блиц Новини
Момче предложи брак на любимата си с помощта на Миро

Кадри видео ФБ Миро (Official) Млади влюбени си казаха „да“ на концерта на Миро на Античния театър в Пловдив. Романтичният Калоян е избрал точно този момент, за да зададе най-важния въпрос на приятелката си, а именно „Ще се омъжиш ли за мен?“. По време на изпълнението на песен „Гълъбо“ Миро …

Блиц Новини
Предупреждение за опасна жега днес

Кадри Нова ТВ За необичайно горещо време предупредиха синоптиците за днес. Те посъветваха да се избягва стоенето на слънце особено в следобедните часове, когато то е най-силно. Жълт код за опасни горещини в 14 области на страната издаде Националният институт по метеорология и хидрология за сряда. Той е в сила …

error: Content is protected !!