fbpx

Магдалена: Аз и Александър не сме заедно

Блиц Новини

Кадри БТВ

Голяма рана в сърцето на Маги остави постъпката на ерген номер 3. След шокиращата развръзка, финалистката в романтичното предаване разказа за чувствата си от този развой на събитията.

Миналата седмица интервю в същата телевизия даде Алек. Това е човек, който аз не познавам категорично. Бях му простила до момента, в който той даде интервю и след всичко това, което каза все още не мога да простя. Той се отрече от всичко. Категорично заявявам, че сценарий няма. Няма договор на света, който да те накара да правиш нещо против волята си.

Нито един редактор не може да ти каже какво да говориш. Алек не ме е карал да се чувствам несигурна в чувствата му. Той ме караше да чувствам споделеност. Но тук усетих, че се отрича от всичко. Отне ми хубавите спомени, каза Маги. Вече не вярвам на нищо от това, което се случи.

Не бих го потърсила, защото аз не бях неговия избор. А се открих пред него. Аз и Александър не сме заедно. Последния път, когато го видях, бе 2 дни преди финала на предаването, когато гледахме заедно кадрите от участието си, твърди финалистката.

Три месеца предизвиквах себе си, защото не съм от жените, които правят първата стъпка. Това беше летвата, която аз надскочих. Три месеца показвах желанието си към този човек, чувствата си, открих се напълно към него. Ако го срещна не бих му казала нищо, аз достатъчно говорих три месеца. За миг не ме накара да почувствам, че той е несигурен.

Но все пак направи едно последно обръщение към него:

Алек ти беше тук, в това студио, и беше много по-различен. Видях един човек, когото не познавам – категорично!

Дълбоко наранена излезе от това романтично риалити Маги, а се очакваше да е на крилете на любовта.

 

 

Блиц Новини
Цените на имотите растат, но не и качеството

Кадри БТВ Вече няколко години се забелязва бум на цените на имотите в повечето градове, най-вече София и Варна, а след тях са Бургас и Пловдив. Това, което младите предприемачи имат сега като бонус е онлайн присъствието. Социалните мрежи са евтин маркетинг, който може да се използва. Това и непрекъснатите …

Блиц Новини
Момче предложи брак на любимата си с помощта на Миро

Кадри видео ФБ Миро (Official) Млади влюбени си казаха „да“ на концерта на Миро на Античния театър в Пловдив. Романтичният Калоян е избрал точно този момент, за да зададе най-важния въпрос на приятелката си, а именно „Ще се омъжиш ли за мен?“. По време на изпълнението на песен „Гълъбо“ Миро …

Блиц Новини
Предупреждение за опасна жега днес

Кадри Нова ТВ За необичайно горещо време предупредиха синоптиците за днес. Те посъветваха да се избягва стоенето на слънце особено в следобедните часове, когато то е най-силно. Жълт код за опасни горещини в 14 области на страната издаде Националният институт по метеорология и хидрология за сряда. Той е в сила …

error: Content is protected !!