fbpx
БТВ

Кадри: БТВ: Изгонените от Ергена си го върнаха на Евгени пред Натали Трифонова

На какво е способна една отхвърлена жена, а на какво са способни 10 отхвърлени жени наведнъж и то публично?

Това ще разбере Ергенът Евгени Генчев.

външна реклама

Участнички във втория сезон на „Ергенът“ гостуваха при Натали Трифонова в предаването COOLt по БТВ. Става дума за Крисия, Габриела и Кристина. Две от тях обаче изненадаха водещата, след като й казаха, че ако не са били изгонени, сами са щели да си тръгнат.

„Не съжалявам в никакъв случай за участието си.

Когато напуснах предаването не успях да асимилирам, че се случва, макар че го допусках. Имах някакво вътрешно усещане, че тази церемония ще ми е последната.

Имам силно развита интуиция, не знам дали е плюс или минус, но някакси предчувствах.

Казвах си, че все пак може и да се размине. Знаех, че е установил повече контакт с другите момичета, отколкото с мен. Така че това също е причина“, коментира Крисия Карпузова, която е певица.

„Аз също имах подобно усещане. Но той дори да не ме беше изгонил, аз исках да върна роза, защото по някакъв начин не усещах вече да си пасваме. Ако не бях си тръгнала тази вечер, аз сама щях да поискам да си тръгна“, каза пък Габриела Великова.

Тук се включи и Кристина Пламенова, която е Мис Вселена България 2022. „И аз по същия начин“, каза участничката, която бе отпратена от Евгени Генчев часове след личната им среща, тъй като по никакъв начин не си паснаха.

Реакцията на двете учуди доста Натали Трифонова: „Е защо? Как така ще си ходите?“

„Когато усетиш, че с един човек не вибрирате на една честота по някакъв начин, няма го това нещо, което трябва да го има между мъжа и жената. По-добре всеки по пътя си и да имаш правото да намериш най-подходящия за теб човек“, защити се Габриела.

Певицата Крисия пък разкри какви оценки е получила от близките си за своето представяне.

„Нашите много се гордеят с мен, честно казано, макар че за мен също в пространството се появиха малко по-противоречиви коментари относно израза ми на емоции. И относно това, че моето напускане беше общо взето като едно недоразумение, защото Евгени остана с усещане, че подслушвам него и Ивелина. Не е така. Все пак отивайки да прекъснеш Евгени с друго момиче, ти трябва някак по удобен начин да го направиш.

Тези моменти на недоразумение ми натежаваха. Имам една черта в характера си, че понякога не успявам да си владея емоциите. Аз имах увлечение към Евгени, но не се влюбих, защото ние нямахме достатъчно контакт. А и все пак като виждам, че има насочено внимание към други жени се опитвам да изключа емоциите си, за да не изпитвам ревност и да не проявявам слабост, защото по принцип не съм ревнива“, обясни тя.

След това Кристина призна, че има мъж до себе си: „Има любов в моя живот. Споделена! Правилната! Щастлива! Истинска!“

„Чакам своя човек, надявам се да се появи. Не го търся, защото колкото повече търсиш нещо, толкова повече ти бяга. Затова в момента съм се съсредоточила върху моите проекти, а работя над порядки, маниери и да ги предам на нашето женско общество в България“, добяви Габриела.

Накрая трите прогнозираха коя от останалите във формата участнички ще спечели.

Според Кристина това са Валерия и Айлин, Габриела посочи Елена за фаворит, тъй като тя имала най-много общо с Евгени и по някакъв начин се допълвали, а Крисия заложи на цели три от бившите си съпернички за сърцето на Евгени – Меган, Боряна и Валерия.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

БГ звезди
Животът на Павката от „Сървайвър“ се преобърнал, майка му каза всичко

кадри bTV: Животът на Павката от „Сървайвър“ се преобърнал, майка му разказа цялата драма Още от нощта, в която Павел отпадна от „Сървайвър“ и разкри, че само няколко месеца преди това е бил в център за лечение на зависимости, зрителите чакат да чуят цялата история. Как се е преобърнал живота …

error: Content is protected !!