fbpx

Запомнете преди да купите нещо от Лидл: Винаги четете малкия текст

Блиц Новини

Кадър Гугъл стрийт, пиксабей: Запомнете преди да купите нещо от Лидл: Винаги четете малкия текст

Много нашенци са свикнали да се презапасяват, когато видят изгодна.

За съжаление това не е възможно.

Текст с малки букви в брошурата на Лидл разкри важна подробност за намаленият им и се превърна в блиц новина в социалната мрежа.

Наблюдателни граждани обърнаха внимание на важна подробност за намаленията в известната търговска верига Лидл.

Те попаднаха на важно уточнение в брошурата на магазините, което клиентите трябва за знаят, за да избегнат неприятна изненада.

Информацията е свързана с намаление на един от най-популярните продукти в Лидл – немско краве масло.

Обявената цена е 4,79 лв. за опаковка от 250 гр. за периода от 5 до 11 юни.

Привлекателната цена обаче е само за определено количество от продукта.

От хранителната верига признават, че маслото на промоция може да бъде изкупено още в началото на седмицата.

Понякога подобни ситуации предизвикват недоволство сред взискателни клиенти, които обвиняват Лидл за разминаването в информацията.

Много пъти коментари – верни или неотговарящи на истината, се публикуват в социалните мрежи.

В този случай обаче търговската верига е поставила ясен знак „звездичка“ в брошурата през седмицата.

С малки букви е поместено съобщение, което обяснява изрично условията, по която хората могат да получат желания продукт на по-ниска цена.

От Лидл обясняват много подробно правилата, които прилагат по отношение на стоките от брошурите.

Важно е да се знае, че количеството, което един клиент може да вземе от продукт на намалена цена е ограничена до 5 броя от един артикул или 5 кг, ако се продава на килограм за един клиент.

Така че ако някой се надява да вземе повече, най-добре да отиде в магазина с компания.

Артикулите от брошурите могат да бъдат изчерпани преди последния ден на съответната или да не са налични във всички разновидности и размери, подчертават от Лидл в допълнителното обяснение в брошурата си.

В текста с малки букви също така е обяснено, че ограничението за най-много 5 броя от един артикул се отнася не само за продуктите от брошурите, а и за тези на обикновени цени.

Артикули без ценово намаление се продават в количества, обичайни за едно домакинство (до 5 артикула или 5 кг на клиент)“, подчертават от търговската компания.

Блиц Новини
Билалов се предложи на млада участничка, после я подведе

Кадри: БТВ Билалов се предложи на млада участничка, после я подведе Интересна игра в „Стани богат“ направи варненката Мария Митева. „Честно казано, малко се шашнах от нейната визитка. Учила е в Лион, учила е в Сорбоната, после и в Бразилия, накрая и в Мексико. Там е работила като спасител на …

Блиц Новини
Маските във Фермата паднаха: България избра

Кадри БТВ: Маските във Фермата паднаха: България избра Един от двата отбора категорично вече има зрителската симпатия. Причината не е във физическите дадености, а в морала. Драматична битка на арената на „Фермата“ се проведе между Елбетица и Канатица. Мотивацията за победа на отбора от „Ада“ бе по-голяма и това помогна …

Блиц Новини
Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян

кадри bTV: Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян Златимир Йочев най-после в прав текст каза отношението си към Антон Хекимян. Това преди него направиха Светослав Иванов, Николаос Цитиридис, а за Мария Цънцарова отдавна се знае, че много много не му се кефеше. Рожденият ден на водещия на …

error: Content is protected !!