fbpx

Луксът, в който живее Мира Профирова от Хелс китчън, смая България

Hell's kitchen

Кадри ютюб: Луксът, в който живее Мира от Хелс китчън, смая зрителите

Зрителите и фенове на “ Игри на волята “ и разбира се Хелс китчън, помнят една от най-красивите участнички тази година – Мирослава Профирова.

Брюнетката, за която се говореше, че разполага с милиони, нито за момент не го показа, а точно обратното – силна воля за победа, борбеност и себераздаване и в двете риалити предавания.

Мира създаде собствен Ютюб канал, чието студио е собствения й дом, където няма да се занимава с реклами на разни продукти, подобно на нашенските инфлуенсъри, а се представя като успешна домакиня и водеща.

Тя кани гости в луксозния си дом и там готвят ястия заедно.

Но акцентът няма да са уменията в кухнята, а кулинарията ще ги сближава и предразполага към откровени разговори.

Създадох този канал, за да си говорим сладки приказки за живота, семейството, децата, бизнеса, модата и всичко, което ни носи сладки усмивки. Ще готвя вкусни ястия с подбрани гости.

Така обяви начинанието самата Мира.

Не може да не направи впечатление луксозната кухня на Мира, която е решена в тъмни тонове, които в момента са на почит из Европа, модерни са и в Щатите.

Обзаведена е с дизайнерски шкафове, но това, което се набива на очи са готварските уреди, които са вградени и кухненските плотове в черно.

Дневната с трапезария е в стила на кухнята, но там са вкарани бели елементи, които я правят да изглежда още по-луксозно.

Наред стаята се кипри голяма трапезна маса, удобна за разточителните угощения. Първият й гост Куков обаче като специалист ландшафтен архитект имаше забележка към домакинята. Той я посъветва да освежи дома си, като вкара повече цветя и жива растителност в палата си.

Позитивната майка на три деца има и много почитатели, които я подкрепят и следват.

Много си красива Мира❤️И аз, като една доста суетна жена, няма как да не призная, че ти се възхищавам, изглеждаш прекрасно. Красива, умна, възпитана, добра съпруга и майка…и се справяше отлично в битките, макар и да не си спортист. Имаме нужда от такива хора тук.

Мира имаш невероятна кухня, ще е много интересна да ни покажеш по-подробно решенията, на които си се спряла като дизайн, уреди, материал и всичко друго 😍 Целият ти дом е прекрасен !!!

Блиц Новини
Жена с пророчески сънища остави Билалов без думи

кадри bTV: Жена с пророчески сънища остави Билалов без думи На водещия на “Стани богат” Михаил Билалов понякога никак не му е лесно. Особено тежко става положението, когато срещу него седне симпатична жена, която обаче даже не може да се усети, че получава помощ от него. Точно това се случи …

Блиц Новини
Не станах кифла, искам да кажа пред цяла България какво преживях, обяви Нанси Карабойчева

Кадър БТВ: Не станах кифла, искам да кажа пред цяла България какво преживях, обяви Нанси Карабойчева Противно на всеобщото мнение, че миските са разглезени красиви жени, занимаващи се единствено със себе си Нанси показа, че далеч не всички са такива. Може би никой във Фермата по БТВ не очакваше да …

Блиц Новини
БТВ изпусна кадри, които България не трябваше да вижда

Кадри БТВ: БТВ изпусна кадри, които България не трябваше да вижда Огромен гаф допусна телевизията. Отново драматична сцена във стопанството на Фермата. В понеделник вечер е дуелът между мъжете от двата отбора и както се заканиха и от двете страни, битката ще е жестока. Един срещу друг се изправят Сергей, …

error: Content is protected !!