fbpx

Лора призна: Свалката с шеф Кустев е реална, красив мъж е

Блиц Новини

кадри bTV

Флиртовете между шеф Кустев и вече отпадналата от “Мастършеф” Лора бяха очевидни за зрителите и се превърнаха в основна тема за обсъждане. Заради свалките тя събра хейта на мнозина, които смятаха, че напредването ѝ към финала не е справедливо. Докъде обаче са стигнали отношенията им? Това беше едно от нещата, което беше най-любопитното за зрителите, след като най-сетне миската беше извадена от шоуто за хоби готвачи.

Лора се появи в сутрешния блок на bTV след отпадането и не само не отрече, а на практика потвърди, че между нея и шеф Кустев има романтична искра.

“Защо да няма флирт между един красив мъж и една красива жена?”, попита риторично тя. Пропуск на младата звездна водеща на предаването Бесте Сабри беше, че тя не задълба повече с въпросите по темата, която със сигурност вълнува зрителите. Дали между члена на журито на “Мастършеф” и участничката е имало нещо повече от флирт, засега остава тайна.

Лора коментира, че влизането ѝ в готварското шоу е било начин да разчупи стереотипа за красавиците, които участват по конкурси. Друг такъв опит било заниманието ѝ с програмиране, което в един момент за нея станало професия и източник на доходи.

Кустев брутално обиди любимката си

Въпреки че очевидно я харесва, шеф Кустев беше изключително критичен към Лора преди отпадането ѝ преди финала. Той например ѝ се скара за токчетата, които ѝ пречиха да тича до склада в задача, в която бързината беше водеща. Той я нарече шаран, а после буквално ѝ се скара за избора на съд, в който да готви. Като цяло, Кустев погна с психоатаки всички участници, а колегите му също вдигнаха критериите си на макс.

Резултатът беше, че Лора и Мелят отпаднаха от надпреварата, а финалисти станаха Осман, Марианна и Биляна.

БТВ
Най-хазартният играч впечатли в „Стани богат“

Кадри: БТВ Тази вечер зрителите видяха най-хазартния играч в „Стани богат“. Става дума за Димитър Солаков, който показа страхотни знания и завидно спокойствие. Той се занимава с фотография и видеа, участва и в ултрамаратони с пресечено бягане. Живее във Вонеща вода, където е роден и Филип Тотю, а мустакът на …

БГ звезди
Велико Търново на бунт срещу „Дяволското гърло“2: Никой местен няма да направи това!

кадри Нова телевизия Премиерата на продължението сериала „Дяволското гърло“, наречено „Есента на демона“, предизвика огромен интерес. Много от зрителите са във възторг от първия епизод, който събира отново героите на Теодора Духовникова и Владо Карамазов, но този път не в Смолян, а във Велико Търново. Паралелно с това се появиха …

Блиц Новини
Диско Дарко и Етно Гала са модерните Пижо и Пенда

кадри Нова телевизия Едно от нещата, които правят Гала една от най-големите звезди на българската телевизия, е талантът за избор на визия според случая.  На 1 март водещата на „На кафе“ даде пореден пример как се прави това. Гала се появи в студиото с ансамбъл, който е модерната версия на …

error: Content is protected !!