fbpx

Лора призна: Свалката с шеф Кустев е реална, красив мъж е

Блиц Новини

кадри bTV

Флиртовете между шеф Кустев и вече отпадналата от “Мастършеф” Лора бяха очевидни за зрителите и се превърнаха в основна тема за обсъждане. Заради свалките тя събра хейта на мнозина, които смятаха, че напредването ѝ към финала не е справедливо. Докъде обаче са стигнали отношенията им? Това беше едно от нещата, което беше най-любопитното за зрителите, след като най-сетне миската беше извадена от шоуто за хоби готвачи.

Лора се появи в сутрешния блок на bTV след отпадането и не само не отрече, а на практика потвърди, че между нея и шеф Кустев има романтична искра.

“Защо да няма флирт между един красив мъж и една красива жена?”, попита риторично тя. Пропуск на младата звездна водеща на предаването Бесте Сабри беше, че тя не задълба повече с въпросите по темата, която със сигурност вълнува зрителите. Дали между члена на журито на “Мастършеф” и участничката е имало нещо повече от флирт, засега остава тайна.

Лора коментира, че влизането ѝ в готварското шоу е било начин да разчупи стереотипа за красавиците, които участват по конкурси. Друг такъв опит било заниманието ѝ с програмиране, което в един момент за нея станало професия и източник на доходи.

Кустев брутално обиди любимката си

Въпреки че очевидно я харесва, шеф Кустев беше изключително критичен към Лора преди отпадането ѝ преди финала. Той например ѝ се скара за токчетата, които ѝ пречиха да тича до склада в задача, в която бързината беше водеща. Той я нарече шаран, а после буквално ѝ се скара за избора на съд, в който да готви. Като цяло, Кустев погна с психоатаки всички участници, а колегите му също вдигнаха критериите си на макс.

Резултатът беше, че Лора и Мелят отпаднаха от надпреварата, а финалисти станаха Осман, Марианна и Биляна.

БТВ
Кадиев впечатлен от Южна Корея

Напоследък Сашо Кадиев е все център на обсъждане каквото и да направи, както в личен, така и в случебен план. Само преди дни той се завърна от Южна Корея, където беше на пътешествие с дъщеря си Кати. Дошъл съм да говоря не за екзотика, а за отношенията дете – родител …

Блиц Новини
Евтим Милошев: Проблем със замърсяването има само на „Кранево – централен“

Проблемът със замърсяването на плажната ивица и вода около Кранево удря по имиджа на българския туризъм. Макар замърсяването да е локално от начина на разпространение на информацията може да пострада цялото Черноморие. Служебният министър на туризма Евтим Милошев опита да обясни проблема в студиото на „Здравей, България“. До 2-3 дни …

Блиц Новини
Трудно разпознаваеми фалшиви столевки се завъртяха в обращение

Кадри Нова ТВ Българската народна банка предупреждава за широкото разпространение на фалшиви столевки. Тревожно е нараснал броя на фалшивите пари, а в същото време много трудно за редовия българин е да забележи нередност в парите, с които оперира. Според данните на БНБ за първото тримесечие на миналата година засечените фалшиви …

error: Content is protected !!