fbpx

Люси Дяковска отряза Деси Стоянова в ефир: Стоп! Няма да говоря за това

Блиц Новини

кадри bTV

Люси Дяковска няма спиране. След като разгроми всички в германския вариант на „Аз съм звезда, измъкнете ме оттук“, певицата се цели в победата в друг формат. Тя съобщи, че влиза в надпреварата „Нинджа уориър“, като най-вероятно става въпрос отново за германски вариант.

Люси направи това разкритие в интервю с Деси Стоянова в „Преди обед“ по bTV. Водещата повдигна тази тема, след като получи доста остър отказ за обсъждане на друга тема.

Въпреки старанието си и забележителния си професионализъм, Деси не успя да измъкне нищо по-конкретно от Дяковаска за новата ѝ любов, която засега и тук, и в Германия се споменава само със загадъчния прякор Мис Ви.

Люси категорично отказа да разкрие повече от това, което вече се знае. А то е, че са заедно с от 7 месеца и че новата връзка е голямото вдъхновение на звездата от „Ноу ейнджълс“.

Люси беше обаче достатъчно любезна да обясни защо ситуацията е такава. Тайнствената Мис Ви всъщност изобщо не се интересува от публичната персона на певицата и заниманията ѝ на знаменитост. „Не я не я интересува Люси, а Людмила“, обясни Дяковска, която е щастлива, че някоя търси истинската ѝ същност зад известната личност.

Люси отряза Деси и по по-широката тема за отношението към хората с различен интимен свят от общоприетия в България.

Тя даде да се разбере, че не вижда нито смисъл, нито полза това да се обсъжда като нещо нестандартно или необичайно. От своя страна Деси Стоянова напълно прие изборът на Люси за какво да говори или не, след като и нейния личен живот е изложен на показ и често е тема на обсъждане.

Блиц Новини
Градушката остави много убити животни по полето

Кадри Нова ТВ Огромни щети причиниха поредицата от градушки в различни части на страната през миналата седмица. Пострада доста имущество на хората като автомобили, покриви, прозорци. Постепенно възстановяването започна, хората подменят изпочупеното по имотите си. Не са малки и щетите по полето и в градините на хората. Редица насаждения пострадаха, …

Блиц Новини
Мариан Бачев подгонен от НАП за задължения

Снимка профил ФБ Актьорът комик Мариан Бачев е получил уведомление, че е неизряден платец и трупа задължения. Много хора са изпадали в такава ситуация, някои дори идея нямат, че дължат нещо, докато не се наложи да ползват административни услуги. Той сподели с феновете си в социалната мрежа, че вече е …

Блиц Новини
Иван и Андрей: Защо спира „Фермата“?

Кадри Неофишъл, ютуб Ние се сраснахме с Фермата. Голяма част от зрителите вярват, че това е формат на Иван и Андрей. Той формално не е, но на практика остава такова впечатление. Андрей сподели, че той е бил за продължаване на предаването, но Иван е бил против. В един момент не …

error: Content is protected !!