fbpx

Люси Дяковска отряза Деси Стоянова в ефир: Стоп! Няма да говоря за това

Блиц Новини

кадри bTV

Люси Дяковска няма спиране. След като разгроми всички в германския вариант на „Аз съм звезда, измъкнете ме оттук“, певицата се цели в победата в друг формат. Тя съобщи, че влиза в надпреварата „Нинджа уориър“, като най-вероятно става въпрос отново за германски вариант.

Люси направи това разкритие в интервю с Деси Стоянова в „Преди обед“ по bTV. Водещата повдигна тази тема, след като получи доста остър отказ за обсъждане на друга тема.

Въпреки старанието си и забележителния си професионализъм, Деси не успя да измъкне нищо по-конкретно от Дяковаска за новата ѝ любов, която засега и тук, и в Германия се споменава само със загадъчния прякор Мис Ви.

Люси категорично отказа да разкрие повече от това, което вече се знае. А то е, че са заедно с от 7 месеца и че новата връзка е голямото вдъхновение на звездата от „Ноу ейнджълс“.

Люси беше обаче достатъчно любезна да обясни защо ситуацията е такава. Тайнствената Мис Ви всъщност изобщо не се интересува от публичната персона на певицата и заниманията ѝ на знаменитост. „Не я не я интересува Люси, а Людмила“, обясни Дяковска, която е щастлива, че някоя търси истинската ѝ същност зад известната личност.

Люси отряза Деси и по по-широката тема за отношението към хората с различен интимен свят от общоприетия в България.

Тя даде да се разбере, че не вижда нито смисъл, нито полза това да се обсъжда като нещо нестандартно или необичайно. От своя страна Деси Стоянова напълно прие изборът на Люси за какво да говори или не, след като и нейния личен живот е изложен на показ и често е тема на обсъждане.

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев

кадри bTV Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор. Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси …

Блиц Новини
Конспирация по БТВ: „Ергенът“ клати държавата

кадри bTV Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо. „Я меморандуми, я арести…“, това коментира …

error: Content is protected !!