fbpx

Люси Дяковска изуми Деси Стоянова със сръчните си ръце

Блиц Новини

кадри bTV

“Екипът на “Преди обед” е стиснат!”, това обявиха дружно водещите на предаването по bTV Деси Стоянова и Петър Дочев. На Коледа те отново бяха на работа и откриха под двете елхи в студиото по едно чорапче с по една коледна сладка в него.

Деси веднага се сети какво би казал бившият ѝ партньор в ефир Сашко Кадиев. Така заедно с Дочев решиха да продължат завещаната от него традиция и обявиха шефовете си за скръндзи.

Вече сериозно Стоянова, която се появи в коледния ефир изцяло в черно, благодари на колегите за символичните подаръци. Тя подчерта, че за нея е по-добре да са такива. Деси разкри, че с нейните близки са се разбрали да не си правят скъпи материални подаръци за Коледа. Разбира се, това се отнася само за възрастните, на и за децата.

През седмицата от Коледа до Нова година “Преди обед” ще се излъчва в обичайния си формат. Единствената разлика е, че няма да има седмични коментатори, а всеки ден различна двойка популярни личности ще представя интересните теми заедно с водещите.

Навръх Коледа гости в студиото бяха певицата Люси Дяковска и шеф Андре Токев. Разговорът с тях вървеше празнично и лежерно, докато Люси не спомена, че сама си е поставила паркета в новия си дом.

Деси Стоянова остана буквално втрещена от тази страна на личността на певицата. Оказа се, че червенокосата фурия не само реди паркет, но слага и плочки. По изрично настояване на водещата,

Люси обясни, че има близък приятел в чужбина, който произвежда паркет. Покрай него тя научила страшно много за дървесината и за това как да бъде превърната в подова настилка. Дяковска призна, че обичта към дървото малко противоречи на това да го превърнеш в паркет. От друга страна обаче, той се прави от дървета специално отгледани за тази цел.

БТВ
Студент стигна до въпрос за голяма сума в „Стани богат“

Кадри: БТВ Силна игра в „Стани богат“ направи студентът по право Живодар Костов от Стара Загора. Неговото участие стартира още в снощния епизод, когато отговори на първите седем въпроса. Тогава обаче „изгърмя“ два от жокерите си само на един въпрос. Поради тази причина днес заключи 2000 лева като втора сигурна …

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

error: Content is protected !!