fbpx

Любов, кавги и между другото готвене в Хелс китчън

Hell's kitchen

Кадри Нова ТВ

Кухнята на Ада се превърна наистина в ад за някои от участниците, но този път пръст в това няма шеф Ангелов. Новото попълнение Михаела лази по нервите май на всички и може би ще се стигне и до физическа саморазправа, ако не успее да се овладее. Първият грандиозен скандал стана със сладкарката Стефани, но както изглежда няма да е последен.

Човекът, който опитва да охлади страстите между двете дами, а именно фенът на „Левски“ Нинов, става следващата жертва на прехвалената готвачка, която отказвала предложения дори на ресторанти със звезда „Мишлен“.

Михаела напада и него и го засипва с обиди, докато другите опитват да странят от тези кавги, дори Симона, която се носи в облаците опитва благо да ги укроти.

След толкова много каране трябва да има и малко любов, обобщава ситуацията в общежитието Чоткин.

Напоследък доста често сънувам Симонка, призна си влюбения до уши Димитър като се изчерви. Радвам се да я видя когато се събудя и да пия кафе с нея.

Хубавицо!

Здрастиии!

С Димитър като се събудим се търсим кой къде е. Харесвам у Димитър отношението, това че ми угажда, постоянно ми готви и е доста грижовен.

Двамата дори си споделят по-лични неща и започват да се опознават все повече. Симона сподели пред всички, че не се разбира с баща си и не си говорят от доста дълго време.

Оказа се, че майките и на двамата имат рожден ден на 2 март.

Това е съдба бе Митак, веднага видя знаците Чоткин. За да се срещнете според мен това е съдба. Май вие ще се ожените преди мен и Ками.

Абе, я стига си философствал. Я си гледай там манджите и виж кво пише!, сряза го Симона.

Разговорът продължи с това, че и двамата искат сватба и брак. Чоткин отново влезе в ролята на оракул.

Ако Симона и Димитър имат един ден деца дай боже и се роди момиче, ще се метне на Симона, горко му на Митко!

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!