fbpx

Лили се разгневи заради снимки

Блиц Новини

Кадри ФБ, Тик Ток

Пореден грандиозен концерт е зад гърба на великата Лили Иванова. Тя напълни зала 1 на НДК до горе и зарадва многобройните си фенове както с добре познатите си класики, така и с нови парчета.

След едно от грандиозните й изпълнения обаче в залата настъпи кратък хаос.

Един член на екипа й се опита да отмести стойката на микрофона, защото пречи на снимащите от публиката и камерите от телевизията, но тя се ядоса на това действие и бутна предмета на земята.

След това извика човека от екипа си, който сгафи, и първоначално го смъмри тихо, но после заяви пред всички:

Стойката пречи за снимките да. По-добре да не ме снимат, отколкото да я няма стойката. Тя трябва да бъде тук.

Не е тайна за никой, че Лили Иванова не позволява снимки отблизо като упорито крие лицето си с косата и мрази да я снимат.

В пространството се публикуват единствено предварително обработени и малък кръг от хора знаят точно как изглежда тя.

В залата неизменно присъстваха официални лица – президент, цар, председател на НС и още много други, които на които Лили поименно благодари в страницата си в социалната мрежа.

За разлика от повечето си участия през годините Лили този път бе по-отворена и в настроение и комуникираше много по-често с публиката и не спираше да се шегува.

Това бяха последните за годината концерти на певицата, които сложиха финал на грандиозното й турне това лято в из цялата страна.

Лили Иванова завърши концерта си традиционно с песента „Присъда“. Дълго време след края на изпълнението публиката бе на крака и не спираше да аплодира певицата и бенда ѝ, както впрочем навсякъде се случва. Публиката не иска да се раздели с нея и никога не й е достатъчно времето прекарано пред сцената на примата на българската поп музика.

БТВ
Студент стигна до въпрос за голяма сума в „Стани богат“

Кадри: БТВ Силна игра в „Стани богат“ направи студентът по право Живодар Костов от Стара Загора. Неговото участие стартира още в снощния епизод, когато отговори на първите седем въпроса. Тогава обаче „изгърмя“ два от жокерите си само на един въпрос. Поради тази причина днес заключи 2000 лева като втора сигурна …

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

error: Content is protected !!