fbpx

Лили Иванова засрами много Кубрат Пулев от най-голямата сцена

БГ звезди

кадри Фейсбук/Valeria Veleva

В неделя вечер 13 хиляди почитатели на Лили Иванов напълниха зала „Арена София“ за финалния концерт на много успешното турне на великата българска певица Лили Иванова. Проявата се превърна в едно от най-ярките артистични прояви в България, а интересът към него беше изключителен. Заради придвижването на публиката в столицата в неделя вечер се получи много сериозно задръстване.

Както може да се очаква, примата на българската поп музика изнесе невероятен спектакъл, който напълно отговори на очакванията на публиката и дори ги надмина. Цялата зала пя заедно с Лили любимите нейни песни, а изпълненията ѝ стигнаха и до много фенове, които не бяха на концерта, чрез лавината от видеа в социалните мрежи.

външна реклама

В края на феноменалния музикален спектакъл обаче имаше и ситуация, която доста хора сметнаха за малко неуместна. За да поздрави Лили Иванова и да поднесе огромен букет и подарък – копие на златна амфора от Панагюрското тракийско съкровище, на сцената се появи боксьорът Кубрат Пулев. Самата Лили го представи като „един голям българин“.  Защо точно той беше човекът, който да изрази благодарността на публиката към голямата певица, не стана много ясно. Почти със сигурност самият Пулев се е „натегнал“ за да влезе в тази роля.

Лили Иванова обаче е известна с това, че за нея сцената е свещено място и не понася особено хората, които нямат място на нея. Примата веднага схвана, че Пулев се опита да грейне с „открадната светлина“ и без задръжки го постави на мястото му. Залязващият боксьор започна да сипе комплименти за певицата, но в един момент се запъна.

„Ти си…“, започна да казва Кубрат, но публиката го секна с ръкопляскания, за да му подскаже, че не са платили билет да гледат и слушат него. „Аз съм, ти си… пъстро писи. Ти си!“, пошегува се Лили с напъните на Пулев да бъде изразителен и забавен. Той пък на своя страна толкова се стегна, че на практика ѝ каза да млъкне. „Остави ме да кажа няколко думи“, обърна се той към феноменалната певица, преди да продължи с предварително назубрените хвалби за нея.

Проявата на Кубрат Пулев стана достояние на цяла България, благодарение на видеата от концерта. Едно от тях е на известната журналистка Валерия Велева, която през телефона си показа на последователите на страницата ѝ всичко най-интересно от концерта на Лили Иванова.

 

външна реклама
БГ звезди
Заплашиха с нож актьора Петър Дочев

кадри bTV Колко пъти един млад български актьор може да бъде заплашен с нож? Оказва се много, ако става въпрос за Петър Дочев. В два поредни дни в „Преди обед” по bTV той разказа две отделни истории, в които е бил заплашван с нож. В първия случай до гърлото на …

БГ звезди
Мариана Попова и мъжа ѝ Плачков удивиха зрителите с вида си

кадри bTV Силно раздразнение от хейтърите, изразена амбиция за успех и нови екзотични прически показаха по bTV Мариана Попова и Веселин Плачков. Семейството гостува на Сашо и Деси в „Преди обед” за да обявят, че не само няма да спрат да играят театралното си представление, за което получиха остри критики, …

БГ звезди
Деси Стоянова хвърли „бомба“ по БТВ: Известен мъж на цяла България малтретира жени в нощно заведение

кадри bTV Макар да е водещ на забавно и развлекателно предаване, Деси Стоянова винаги е имала авторитета на добър журналист, който спазва професионалните изисквания. Тази сутрин обаче тя направи нещо, което доста се разминава с принципите за етика в медиите. Водещата на „Преди обед” хвърли обвинения за ужасно поведение на …

error: Content is protected !!