fbpx

Лефтеров си каза за него и Мирела след „Игри на волята”

БГ звезди

кадри Нова телевизия

Участието в „Игри на волята” променя живота на много участници и в реалността. Не става въпрос само са положителните емоции и дълбоките връзки, а също и за враждите, които са се получили по време на предаването. Напусналият с много сълзи шоуто Лефтеров отправи тежки думи към бившата си половинка Мирела в първото си интервю след отпадането по Нова телевизия.

Музикантът обвини танцьорката, че се опитва да го използва и го моли за услуги, след като в самите игри го унижи. „Не съм обиден, разочарован съм”, коментира Лефтеров по неин адрес.

външна реклама

След като отпадна, първият човек, който му се обадил, бил Валери. Той му обяснил всичко за отношенията си с бившата му в игрите и извън тях. Лефтеров заяви, че няма проблем между него и Валери, но нещата с Мирела съмсем не стоят така.

Обади ми се и тя, но не за да ми се извини или да ми обясни нещо, а за да ми иска услуга, това разказа разочарованият Лефтеров. „Не е въпрос дали тя иска да се върне в живота ми вече”, обясни той.

Лефтеров също така хвърли вината за отпадането си на Джаферович. По думите му тя успяла да прехвърли вината и да си измие с него ръцете, че Мирела е отишла на двубой с със силния Алекса на нейно място. „Защо аз да ходя?”, на този въпрос не може да намери отговор музикантът.

външна реклама
Новини
Мария Илиева има рожден ден днес

Снимка инстаграм Днес една от най-обичаните български певици Мария Илиева празнува рожден ден. Талантливата изпълнителка започва да пее от почти 6-годишна възраст. Днес има зад гърба си завидна кариера, работи през годините с много известни български музиканти – Графа, Любо Киров, Криско и още други. Кариерата й стартира като вокал …

БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

error: Content is protected !!