fbpx

Лечев остана без участник на финала на Гласът на България

Блиц Новини

Кадри БТВ

Едно по едно риалити предаванията приключват преди празниците. След грандиозният финал на селскостопанското риалити „Фермата“ в петък, в програмата остана единствено „Гласът на България“, който мина през етап полуфинали и вече са ясни шестимата, които ще гледаме следващата неделя.

Финалисти са Елена Попова от отбора на Миро, Симеон Славев – на Мария Илиева, Надежда Ковачева – втори финалист на Миро, Никола Янакиев от тима на Дара, Димитрина Германова – още един представител на Мария Илиева, и Арканджело – надеждата за успех на Дара.

Отбор Лечев не излъчи представител за финалите, което се случва за първи път. Мастърът допреди няколко издания държеше короната на победител, но този път дори няма шанс да се докосне до нея.

Най-неочакван за зрителите бе изборът на чужденеца в групата. Не че той се справи зле, напротив, показа висока класа и богат опит на сцената, но все пак това е „Гласът на България“.

Не трябва да се допускат чужденци гастрольори. Дара не можа да съобрази, че трябваше да пее Българката.

По принцип съм широко скроен но италианец  в български формат и то на полуфинал малко ми е тууу мъч

Срам и позор!Французин ще пее на финала на гласът на България

Юбилеен сезон 🤣🤣🤣😅 Опропастихте го!

Лечев ? Другия път пак си избирай наредени участници ! Коцето сега ви се присмива от дивана ! Вамос.

Имайки предвид че всичко е нагласено очаквах нещо подобно но чак пък тези на финал 😁😁😁😁 от шестимата само за двама съм съгласен без да имам фаворит.

 

Друго съмнение се прокрадна сред феновете на предаването. Никъде не бе обявен вота на зрителите и кой с колко гласа успя да се класира на финал. Доста претупан финал и като че ли с предизвестен край и ясен победител.

 

Кой знае, кой за кого е гласувал?!!! Пускайте смс- си да избирате предаването!!! А кой за кого ?!?!??? Не се знае! Но трябва да има балъци, които да маат смс – си !!¡

БТВ
Студент стигна до въпрос за голяма сума в „Стани богат“

Кадри: БТВ Силна игра в „Стани богат“ направи студентът по право Живодар Костов от Стара Загора. Неговото участие стартира още в снощния епизод, когато отговори на първите седем въпроса. Тогава обаче „изгърмя“ два от жокерите си само на един въпрос. Поради тази причина днес заключи 2000 лева като втора сигурна …

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

error: Content is protected !!