fbpx
БГ звезди

кадри Нова телевизия

Легендата на българките театър и кино Латинка Петрова разкри без задръжки душата си пред Мон дьо в интервю за Нова телевизия. Тя разказа спомени, които и до момента са мистерия в неофициалната хроника на актьорското съсловие и артистичния живот у нас.

Актрисата каза, че усмивката слиза от лицето ѝ, само когато се моли за хората, с които я е срещнал живота и вече не са тук. Поменикът е много дълъг, приза тя, но подчерта, че винаги започва си името на Георги Парцалев.

Латинка Петрова се чувства почти като негова майка, когато си припомня колко раним, крехък и деликатен човек е бил той в реалния живот.

Актрисата каза каква точно е била връзката ѝ със Стефан Данаилов, която е била масово обсъждана в младостта ѝ. “С него всичко беше само платонично – двама красиви млади хора, които се държат за ръка”, призна Латинка Петрова.

Друга много обсъждана история от живота ѝ е конфликта със Стоянка Мутафова. “Тя обичаше земетресения, бури. Странен човек беше”, коментира актрисата. Разривът между тях настъпил след идването на демокрацията. “Това, което с нас се случи, бяха двата пръста, когато потегляхме с митингите”, разказа Латинка Петрова. Мутафова, която била член на БКП, се подиграла на колежката си, че иска да е българската Мелина Меркури и от актриса да стане министър.

Любимката на публиката разкри, че съжалява, че е стигнала до славата късно, при това заради една реклама. По нейни думи, в големите постановки в Сатиричния театър и давали “мъндзърки” роли. “Влизах и излизах на сцената с един самовар. И пак го правих смешно, защото публиката аплодираше”, разказа тя. Според актрисата в театъра виждали, че тя прави по-друг тип комедия и се страхували от това.

Баба Ванга предрекла с невероятна точност за кого ще се омъжи Латинка Петрова. “Сага ти се пада един, дето един лев няма”, казала пророчицата. “Мани го тоя, дай някой с пари”, възмутила се младата актриса. По-късно тя срещнала бъдещия си съпруг, тенорът Красимир Джонгалов. Той я поканил на кино и едва по-късно признал, че в този момент нямал даже 1 лев в джоба и се наложило да вземе назаем.

Латинка Петрова достигна до пълно разкриване на тайните си пред Мон дьо, като призна, че преди много години е изневерила на мъжа си, с когото бракът ѝ от 50 години. Човекът, с който станало това, явно е бил известен. Тя признала всичко пред мъжа си, а той ѝ простил. Когато въпросният мъж бил показан по телевизията, мъжът на Латинка коментирал: “Този човек трябва да е много глупав, след като те е изпуснал”.

Блиц Новини
Фолк певицата Дебора: Взеха ми колата и книжката, може да вляза и в затвора

Кадри ютуб е социални мрежи На 9 април певицата Дебора предизвиква лека катастрофа с автомобила си на столичния булевард „Черни Връх“. На място й бе направен полеви тест, който отчете 2,9 промила алкохол в кръвта, а тя бе в шок. Дамата настоя за кръвен тест, който също показа високи стойности. …

Блиц Новини
Синоптикът Петър Янков: Пазете се от гръмотевици

Кадри България Он ер Доста бе усложнена обстановката вчера в западна България. За кратко време в източната част на София се изсипаха между 50 и 70 литра на кв.м. Пагубното беше, че валежът беше за час, час и половина, този валеж е проливен. При това интензивно строителство и състояние на …

Блиц Новини
КНСБ: 1454 лв е минималната сума за заплата на човек

Кадър Нова ТВ Според хората минимум 2000 лв трябва да е заплатата на човек, за да може да посрещна нормално нуждите си. Най-малко 1080 лева да бъде минималната работна заплата от догодина. Размерът се очаква да е такъв, за да се достигне минималното възнаграждение, което трябва да е 50% от …

error: Content is protected !!