fbpx
БГ звезди

кадри Нова телевизия

Легендата на българките театър и кино Латинка Петрова разкри без задръжки душата си пред Мон дьо в интервю за Нова телевизия. Тя разказа спомени, които и до момента са мистерия в неофициалната хроника на актьорското съсловие и артистичния живот у нас.

Актрисата каза, че усмивката слиза от лицето ѝ, само когато се моли за хората, с които я е срещнал живота и вече не са тук. Поменикът е много дълъг, приза тя, но подчерта, че винаги започва си името на Георги Парцалев.

Латинка Петрова се чувства почти като негова майка, когато си припомня колко раним, крехък и деликатен човек е бил той в реалния живот.

Актрисата каза каква точно е била връзката ѝ със Стефан Данаилов, която е била масово обсъждана в младостта ѝ. “С него всичко беше само платонично – двама красиви млади хора, които се държат за ръка”, призна Латинка Петрова.

Друга много обсъждана история от живота ѝ е конфликта със Стоянка Мутафова. “Тя обичаше земетресения, бури. Странен човек беше”, коментира актрисата. Разривът между тях настъпил след идването на демокрацията. “Това, което с нас се случи, бяха двата пръста, когато потегляхме с митингите”, разказа Латинка Петрова. Мутафова, която била член на БКП, се подиграла на колежката си, че иска да е българската Мелина Меркури и от актриса да стане министър.

Любимката на публиката разкри, че съжалява, че е стигнала до славата късно, при това заради една реклама. По нейни думи, в големите постановки в Сатиричния театър и давали “мъндзърки” роли. “Влизах и излизах на сцената с един самовар. И пак го правих смешно, защото публиката аплодираше”, разказа тя. Според актрисата в театъра виждали, че тя прави по-друг тип комедия и се страхували от това.

Баба Ванга предрекла с невероятна точност за кого ще се омъжи Латинка Петрова. “Сага ти се пада един, дето един лев няма”, казала пророчицата. “Мани го тоя, дай някой с пари”, възмутила се младата актриса. По-късно тя срещнала бъдещия си съпруг, тенорът Красимир Джонгалов. Той я поканил на кино и едва по-късно признал, че в този момент нямал даже 1 лев в джоба и се наложило да вземе назаем.

Латинка Петрова достигна до пълно разкриване на тайните си пред Мон дьо, като призна, че преди много години е изневерила на мъжа си, с когото бракът ѝ от 50 години. Човекът, с който станало това, явно е бил известен. Тя признала всичко пред мъжа си, а той ѝ простил. Когато въпросният мъж бил показан по телевизията, мъжът на Латинка коментирал: “Този човек трябва да е много глупав, след като те е изпуснал”.

външна реклама


Блиц Новини
Билалов напълно изтрещя в ефира на Би Ти Ви

кадри bTV: Билалов напълно изтрещя в ефира на Би Ти Ви Много приятелска атмосфера се получи между водещия на “Стани богат” Михаил Билалов и един от участниците – гъбаря Николай Танев. “Можем ли да минем на ти?”, предложи самият играч още в началото на участието си, а Билалов прие на …

БГ звезди
Самурай изкара акъла на Иван Христов и му отсече краставицата

кадри Инстаграм/Иван и Андрей Играта с остри предмети е много опасна, а шоу със самурайски меч може да се изпълнява само от изключително трениран професионалист. И все пак, дори и майстор да развърти меч около главата ти, пак си е доста страшничко. Иван Христов от дуета водещи и продуценти Иван …

Блиц Новини
Сашо Кадиев си каза в прав текст, че не му пука какво мислят зрителите

Кадри: БТВ Сашо Кадиев в прав текст си каза, че не му пука какво мислят хората за него. Популярният водещ на предаването „Преди обед“ Александър Кадиев призна, че по никакъв начин не се влияе от хорското мнение. Той е сред най-обсъжданите личности у нас като коментарите са в двата полюса. …

error: Content is protected !!