fbpx

Лъчезар Борисов: Язовирът е бил източен, за да се снима Кирил Петков в него

Новини
1
външна реклама

Кадър видео БТВ

 

Бившият министър на икономиката Лъчезар Борисов опроверга обвиненията, отправени от служебния кабинет за язовир „Пазар дере” до Ловеч. По думите на сегашния министър на икономиката Кирил Петков, предишното правителство е похарчило над 2 милиона лева за водоем, в който всъщност няма вода.

Става въпрос за тежко подвеждане на обществото. Язовирът е бил източен на 31 май. Водоемът беше опасен още през 2013 г. Целта ни бе да запазим живота и здравето на хората”, коментира Борисов пред БТВ.

външна реклама

Петков показа резултатите от проверка на едно от дружествата под негова юрисдикция – Държавната консолидационна компания. От тях става ясно, че язовирът е бил източен преди служебният министър да се снима на мястото.

„Става въпрос за тежко подвеждане на обществото. Язовирът е бил източен на 31 май. Водоемът беше опасен още през 2013 г. Целта ни бе да запазим живота и здравето на хората”, коментира Борисов пред БТВ.

Той уточни, че във всички свои действия са се ръководили от закона.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Около 500 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама

Борисов:
Вие, че сте го източили източили, ама по мои прости сметки улеят за източване, който е нов и предполагам не по-дълъг от 200 метра, ясно ли ти е колко струва???
Отговор: Около 11 500 лева за линеен метър! С парите от остатъка около 6 000 лева, сте „монтирали“ празна пластмасова бутилка от Кока Кола за датчик за нивото!!
Как не Ви е срам! От къде се намерихте толкова крадлива партия! Никога в България не е имало толкова крадливи и дебелооки управници!
А бе, че Ние сме луди, ама доматите не ги ядем с колците!

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Незабавни статии
Пламен Николов към Беновска: Много харесах снимката ви с плавниците

външна реклама Кадър Нова и Беновска, ФБ Интересно предложение направи Пламен Николова на Беновска. Пламен Николов се здрависа с Илиана Беновска в кулоарите на Народното събрание и каза, че много е харесал снимката, на която Беновска е с негови плавници. външна реклама След което я попита плува ли. Беновска му …

Новини
САЩ маха визите за Хърватия

външна реклама Снимка pixabay В началото на тази година бе официално съобщено, че броят на отхвърлените американски визи за хърватски граждани през 2020 г. е спаднал под три на сто, което е предусловие за премахване на американските визи. Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкън е поканил Хърватия да се присъедини …

Новини
Борисов: Изроди! Кръстник на всичко това е Румен Радев

външна реклама Кадър видео ФБ „Наложиха страх, какъвто не е имало от времето на комунизма. Кръстникът на всичко това е Румен Радев. Правят ми се за успешни за два месеца. Нула са свършили. Как децата на Янев и Манолова бяха назначени, когато бях премиер. Защо не ги остъргахме? Нашата добрина …