fbpx

Кунчев не издържа, скара се с 2 жени в магазина

Незабавни статии

кадър Нова нюз

„За мен някои групи трябва да бъда имунизирани. Това са медицинските работници, както и работещите в социални заведения”, това заяви главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев по Нова нюз. На въпрос дали ще предложи те задължително да се ваксинират срещу ковид, той отговори: „Аз съм предложил“.

Кунчев даде да се разбере, че според него и в учителите и персонала на училищата трябва да се имунизира, а ако не – да се предприемат други мерки, като например изискване на тестове веднъж на две седмици за неваксинираните. „Нека не минаваме на най-крайния вариант да се гонят хора от работа“, посъветва главния държавен здравен инспектор.

външна реклама

Кунчев призна, че наскоро нервите му не са издържали и се намесил в разговор на две жени в кварталния магазин – продавачка и клиент, които говорили небивалици за ваксините. Чашата преляла, когато една от жените казала, че неин познат, който работи на Летище София ѝ бил казал, че като минел ваксиниран пътник, всички скенери светвали. Според Кунчев още по-измислени са доводите против тестовете и твърденията, че те пречат на репродуктивната система, които нямат нищо общо с науката и реалността.

„Има страни на Балканите, които започнаха имунизацията месеци след нас и вече ни изпреварват, имам предвид Северна Македония. Срамно ли е това? Срамно е!“, коментира той и добави, че има и международни изследвания, че антиваксърските настроения като цяло на Балканите са много силни.

„3-4 лица от амвона на крайната истина си правят политическа кариера“, заяви още доц. Ангел Кунчев и добави, че най-лошото е, че между тях има и лекари.

„Има една много кръвожадна група от хора в нашето общество. Стигнахме 19 500 починали. Колко хора, колко града още трябва да изгубим, за да се разбере, че проблем има и трябва мерки за неговото решение?“, попита главния държавен здравен инспектор.

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

БГ звезди
Възползваха се безплатно от труда на Лили Иванова

снимки: Инстаграм/Лили Иванова, кадър: bTV Едно от ненадминатите качества на примата на българската поп музика Лили Иванова е, че не спира да обича и да уважава публиката си. Любовта между феновете и певицата е толкова взаимна, че може да извини дори това, че някои зрители гледат нейното първокласно шоу гратис. …

БГ звезди
Андрей се завърна от ваканцията с кола чудо

Кадри видео инстаграм профил За продуцентите на селскостопанското риалити „Фермата“ ваканцията приключи. Започва подготовка за старта на новия сезон, който е обявен на 3 септември. Андрей показа завръщането на семейството си, като изуми феновете си колко куфари свали от колата и се поинтересуваха от марката на автомобила побрал всичко това. …

БГ звезди
България забрави за Виктор, дамите полудяха по Евгени

Снимка профил инстаграм Новият избраник за главната роля в романтичното риалити сезон 2 „Ергенът“ Евгени Генчев отсега вълнува дамите по форумите в социалните мрежи. В момента върви кастинг за момичета, които ще се борят за сърцето му, но и тези, които са само зрители имат мнение за младия и талантлив …

teknoloji haberlerihaberler

error: Content is protected !!