fbpx
Блиц Новини

Снимки и кадри инстаграм: Ето я новата номер 1 в България: Кумру отвя Йълдъз в „Опасно изкушение“

Зрителите в България вече имат нова любимка: Това е Кумру от „Опасно изкушение“.

Тя бие по предпочитание досегашната номер 1 Йълдъз.

Впечатляващ образ прави турската актриса Биран Дамла Йълмаз в ролята на Кумру в култовата сага „Опасно изкушение“.

Макар и преди нея да блестят Еда Едже и Шеввал Сам, зрителите я забелязват и харесват.

Дори за нея е отреден щастлив завършек като най-накрая намира мъжа на живота си Джанер и има две деца.

Самата актриса в реалния живот е все още сама, но и тя подобно на редица свои колежки, включително и Еда Едже има за гадже баскетболиста Доуш Йоздемироолу.

Двамата засега те са споменавали за сватба.

От малка мечтата й била да стане актриса и това се случва. Кариерата й набира скорост , особено след участието й в „Опасно изкушение“. Двете с Еда Едже са приятелки и работата им неведнъж ги поставя на една сцена.

През 2022 г. Еда беше жури в турския вариант на предаването „Маскираният певец“, което се следи с огромен интерес в южната ни съседка.

В продължение на няколко месеца тя влизаше в ролята на детектив и опитваше да разкрие кои са известните личности, които се крият зад маските.

Голяма част от зрителите на „Маскираният певец“ тогава подозираха и коментираха в социалните мрежи, че Биран Дамла Йълмаз (Кумру от „Опасно изкушение“) се крие под маската на Огледалото.

Еда изпада в шок, след като колежката ѝ от „Опасно изкушение“ се разкри и се оказа под костюма.

Блондинката се разплака и излезе на сцената, за да прегърне приятелката си и още не можеше да повярва.

Двете актриси си остават приятелки и са заедно на всички светски събития, както и на моминското парти, организирано от колегите на Еда във връзка с предстоящата й сватба.

 

Блиц Новини
Билалов се предложи на млада участничка, после я подведе

Кадри: БТВ Билалов се предложи на млада участничка, после я подведе Интересна игра в „Стани богат“ направи варненката Мария Митева. „Честно казано, малко се шашнах от нейната визитка. Учила е в Лион, учила е в Сорбоната, после и в Бразилия, накрая и в Мексико. Там е работила като спасител на …

Блиц Новини
Маските във Фермата паднаха: България избра

Кадри БТВ: Маските във Фермата паднаха: България избра Един от двата отбора категорично вече има зрителската симпатия. Причината не е във физическите дадености, а в морала. Драматична битка на арената на „Фермата“ се проведе между Елбетица и Канатица. Мотивацията за победа на отбора от „Ада“ бе по-голяма и това помогна …

Блиц Новини
Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян

кадри bTV: Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян Златимир Йочев най-после в прав текст каза отношението си към Антон Хекимян. Това преди него направиха Светослав Иванов, Николаос Цитиридис, а за Мария Цънцарова отдавна се знае, че много много не му се кефеше. Рожденият ден на водещия на …

error: Content is protected !!