fbpx
Блиц Новини

Снимки и кадри инстаграм: Ето я новата номер 1 в България: Кумру отвя Йълдъз в „Опасно изкушение“

Зрителите в България вече имат нова любимка: Това е Кумру от „Опасно изкушение“.

Тя бие по предпочитание досегашната номер 1 Йълдъз.

Впечатляващ образ прави турската актриса Биран Дамла Йълмаз в ролята на Кумру в култовата сага „Опасно изкушение“.

Макар и преди нея да блестят Еда Едже и Шеввал Сам, зрителите я забелязват и харесват.

Дори за нея е отреден щастлив завършек като най-накрая намира мъжа на живота си Джанер и има две деца.

Самата актриса в реалния живот е все още сама, но и тя подобно на редица свои колежки, включително и Еда Едже има за гадже баскетболиста Доуш Йоздемироолу.

Двамата засега те са споменавали за сватба.

От малка мечтата й била да стане актриса и това се случва. Кариерата й набира скорост , особено след участието й в „Опасно изкушение“. Двете с Еда Едже са приятелки и работата им неведнъж ги поставя на една сцена.

През 2022 г. Еда беше жури в турския вариант на предаването „Маскираният певец“, което се следи с огромен интерес в южната ни съседка.

В продължение на няколко месеца тя влизаше в ролята на детектив и опитваше да разкрие кои са известните личности, които се крият зад маските.

Голяма част от зрителите на „Маскираният певец“ тогава подозираха и коментираха в социалните мрежи, че Биран Дамла Йълмаз (Кумру от „Опасно изкушение“) се крие под маската на Огледалото.

Еда изпада в шок, след като колежката ѝ от „Опасно изкушение“ се разкри и се оказа под костюма.

Блондинката се разплака и излезе на сцената, за да прегърне приятелката си и още не можеше да повярва.

Двете актриси си остават приятелки и са заедно на всички светски събития, както и на моминското парти, организирано от колегите на Еда във връзка с предстоящата й сватба.

 

Блиц Новини
Щъркел ударен с огромен леден къс бере душа

Кадри БТВ Щъркел е бил жестоко ранен снощи при невижданата градушка в Ботевград. Ураганен вятър и порой в Новозагорско нанесоха сериозни материални щети – счупени прозорци на сгради и автомобили, отнесени покриви, паднали дървета и наводнени улици. Птицата се опитала да спаси малките си, като ги прикрие с тялото си. …

Блиц Новини
Обмислят допълнителни такси за тока, водата и автомобилите

Кадри Нова ТВ Едва минали изборите и нови такси надигат глава. Отлагани доскоро натоварващи бюджета нововъведения, искани както от страна на енергодружествата, така и от ВиК дружествата влизат на обществено обсъждане. На заседанието на КЕВР преди дни стана ясно, че доставчиците на електроенергия искат въвеждане на такса достъп, което означава, …

Блиц Новини
Шеф готвачи нападнаха „Кой да знае?“

Кадри БТВ Двама готвачи показаха знания в „Кой да знае?“. Шеф Сарафов и шеф Кустев този път бяха един срещу друг и се бориха заедно с капитаните Милица Гладнишка и Христо Пъдев да спечелят колкото може по-висока сума за хората зад гърба си. Със страхотното си чувство за хумор шефовете …

error: Content is protected !!