fbpx

Кубрат Пулев за политиката: Защо не, някой ден

Новини
външна реклама

Снимка профил ФБ

Много пъти са ме канили в политиката, за да ме използват, за този момент няма как да вляза в нещо подобно. Собствена партия, някой ден, когато реша, ще направя със сигурност.

Кубрат Пулев отговори на въпроса, който вълнуваше много хора през последните дни – дали ще се присъедини към партия за предстоящите избори на 11 юли. Казах на хората, които ме поканиха, че на този етап ще продължа да давам готина енергия на българите и на боксовия свят, каза боксьорът Кубрат Пулев пред бТВ .

външна реклама

От цялата политическа прослойка, хората, които ме поканиха, на истински, не смятам, че те ще ме използват. Когато човек го прави от сърце и от любов, не може да бъде използван, заяви Пулев. Така или иначе аз съм от доста време политик. Важно е какво прави човек, промотирам България и карам хората да обичат българското. Виждате каква криза е, поне от 30 години, продължи Пулев.

И от разговорите, които водих, не само с г-н Москов, оставам с впечатление, че хората в политиката са подтикнати от славата, не толкова от други мотиви. Говорихме три часа с г-н Москов, имаме общи възгледи за България. Важен е крайният резултат, хората продължават за са бедни, популистки вдигнаха пенсиите с 50 лв., но те продължават да са бедни, каза Пулев. Сега България е като разграден двор. Аз съм човек, който не може да бъде манипулиран. Бих се постарал пенсионерите да взимат по-високи пенсии. 300 лева пенсии е тъжно, как можем да се примиряваме с това, попита боксьорът. Много пъти са ме канили в политиката, за да ме използват, за този момент няма как да вляза в нещо подобно. Собствена партия, някой ден, когато реша, ще направя със сигурност.

Аз съм човек, който има всичко, влизане в политиката е само в мой минус, заяви боксьорът. Имам много приятели в политиката, много пъти съм искал да кажа истината, но не съм човек, който злослови, каза Пулев.

Може би когато хората са готови и когато пожелаят, ще направя нещо свое. Непожелано добро не е добро. Срещам подкрепа за мой политически проект от доста време. Защо не, някой ден, този ден може да е близо, обясни Пулев.

Ако се кандидатирам, ще очаквам подкрепа само и единствено от българския народ, увери боксьорът. Сегашния президент Румен Радев ще ми бъде добър съперник, ако ме питате какво очаквам, добави той. Не бих могъл отсега да ви кажа дали ще се включа в президентските избори – защо не, заяви Пулев. За политически проект ми се въртеше името „Велика България“, но то е отговорно, не бива да разочароваме българите с такова име, така ми казаха, уточни Пулев.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
1
„Барометър“: ГЕРБ ще бие на изборите

външна реклама Кадър видео Нова ТВ „Барометър“, който тотално не позна миналите избори, излезе с ново проучване, което отново дава категорична победа на ГЕРБ. На фона на динамично променяща се обстановка нагласите за гласуване търпят леки промени, но прогнозите отново са за шест-седем партии в следващия парламент и несигурност в …

Новини
Експерт: Единствената ни завършена магистрала „Тракия“ е най-смъртоносна в света

външна реклама Снимка pixabay „Магистрала „Тракия“, единствената завършена магистрала в България, има повече жертви, отколкото жертвите на всички останали магистрали. Няма в целия свят магистрала, в която в рамките на 3 години да загинат 100 човека“, сподели инж. Богдан Милчев от Института за пътна безопасност в студиото на „България сутрин“ …

Новини
Откриха черната кутия на разбилия се МиГ-29

външна реклама Снимка Bulgarian-Air-Force В какво състояние е записващото устройство и може ли да даде информация за това какво точно се е случило ще стане ясно по-късно през деня, когато се очаква служебният военен министър Георги Панайотов да даде брифинг. Това научи NOVA от източници в министерството на отбраната. външна …