Крум Савов: При Трифонов заплатата ми е по-голяма, отколкото в Нова тв и бТВ, а и имам пълна свобода

Новини
19
реклама

Кадър 7/8 тв

Сега при „Дългия“ заплатата ми е по-голяма, отколкото беше в Нова телевизия. Освен това в тези периоди властта не се беше извратила толкова и не беше унищожила до токлкова живота ни, че да не искам децата ми да са тук. за тази власт никога не съм гласувал. Освен това млако или много профила ми беше спортен журналист и там си позволявах да критикувам само неща, които в спорта властта е правила, но не съм имал тази възможност и свобода, както сега по всички теми да си изказвал мнението. Но пък никога не съм се самоцензурирал. Нито мога да кажа, че съм се самоцензурирал. Така че въобще причината не е само заплатата.

Това отговори в ефари на 7/8 тв водещият Крум Савов на коментира на зрител, че сега в телевизията на Слави Трифонов бил „много отворен“ и си позволявал да критикува властта, но това било само заради заплатата. В коментара зрителят също така казва, че Савов имал висока заплата, когато бил журналист в бТВ и Нова тв.

реклама
loading...

Само със заплата не се живее Крумчо,трябва и достойнство,а не като някои от гостите ти, не ти харесва какво говори,да го слушаш без желание,защото то е изписано на лицето ти.

Какво значение има заплатата ти след като не си добър журналист!? Парите не са показател, Трифонов също….
Какво всъщност искате да кажете!? Май целуването места които „служат“ за други неща!?

Не си ли оюръзна да пишете идиотщини за идиоти! Какви хора станаха – нима са открили тайната на безсмъртието! Явно техническото развитие не влияе добре на мозъчната дейност! Това е регрес!

Дадоха думата на циркаджията с очила в студиото хахаха. Смешник за цирка!

Този пък палячо има ли някой, който го гледа? АКО има все пак е заради симпатичната му жена, а не заради циркаджията.

По повод някои коментарии,ще ви кажа следното.Крум Савов е много по-стойностен журналист от много келемета на хранилка в Нова,БНТ ,bTV,канал 3,Европа и др.Много близач,много нещо!

Какво значение има заплатата ти след като не си добър журналист!? Парите не са показател, Трифонов също….
Какво всъщност искате да кажете!? Май целуването места които „служат“ за други неща!?

Много сте прав, но някои хора, заслепени от злоба, завист и партийност, не спряха да ръсят простотиите си.

Обиколи всички телевизии…..при наличие на млада жена„ свободата„ няма значение , а висока заплата,важното е да критикува властта. Поредния продавач на гласове. Никога не си блястял,като добър журналист!?

Крум Савов е изключителен журналист и водещ. Гледам го с удоволствие.

Много сте прав, но някои хора, заслепени от злоба, завист и партийност, не спряха да ръсят простотиите си.

Крум Савов е изключителен журналист и водещ. Гледам го с удоволствие.

19 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Горският спасител на 2-годишния Мехмед: „Аллах ме прати да го спася“

реклама Кадър БТВ В сряда от дома си в Якоруда изчезна 2-годишният Мехмед. Близките му твърдят, че последно бил в каруцата в двора. Лелята пуска призив за издирването му След 24 часа роднините чуват дълго чаканата вест. Момченцето е открито в село Бунцево от горския Муртаза Клечов. По пътя разстоянието …

Новини
„24 часа“: 2-годишното дете е сгазено пред очите на дядо си и баба си

реклама Снимка pixabay Пред баба си и дядо си е било сгазено детето на 2 г. и 8 месеца, което загина при катастрофа в столичния кв. „Надежда“ днес, пише „24 часа„. Инцидентът е станал, докато водач е карал на задна скорост, допълва изданието. Мъжът е опитвал да излезе от паркинга …

Новини
Карбовски към Караянчева: Вие сте самозабравил се човек с диагноза

реклама снимка: Мартин Карбовски, фейсбук Мартин Карбовски се обърна към председателя на парламента Цвета Караянчева с писмо по повод думите й, че хората, които протестират срещу Бойко Борисов, после се качват на метрото, направено от него и се прибират вкъщи. Ето какво заяви журналистът: Госпожо Председател – чух, че ако …