fbpx

Крум Савов: При Трифонов заплатата ми е по-голяма, отколкото в Нова тв и бТВ, а и имам пълна свобода

Новини
19
реклама

Кадър 7/8 тв

Сега при „Дългия“ заплатата ми е по-голяма, отколкото беше в Нова телевизия. Освен това в тези периоди властта не се беше извратила толкова и не беше унищожила до токлкова живота ни, че да не искам децата ми да са тук. за тази власт никога не съм гласувал. Освен това млако или много профила ми беше спортен журналист и там си позволявах да критикувам само неща, които в спорта властта е правила, но не съм имал тази възможност и свобода, както сега по всички теми да си изказвал мнението. Но пък никога не съм се самоцензурирал. Нито мога да кажа, че съм се самоцензурирал. Така че въобще причината не е само заплатата.

реклама

Това отговори в ефари на 7/8 тв водещият Крум Савов на коментира на зрител, че сега в телевизията на Слави Трифонов бил „много отворен“ и си позволявал да критикува властта, но това било само заради заплатата. В коментара зрителят също така казва, че Савов имал висока заплата, когато бил журналист в бТВ и Нова тв.

реклама
loading...

Само със заплата не се живее Крумчо,трябва и достойнство,а не като някои от гостите ти, не ти харесва какво говори,да го слушаш без желание,защото то е изписано на лицето ти.

Какво значение има заплатата ти след като не си добър журналист!? Парите не са показател, Трифонов също….
Какво всъщност искате да кажете!? Май целуването места които „служат“ за други неща!?

Не си ли оюръзна да пишете идиотщини за идиоти! Какви хора станаха – нима са открили тайната на безсмъртието! Явно техническото развитие не влияе добре на мозъчната дейност! Това е регрес!

Дадоха думата на циркаджията с очила в студиото хахаха. Смешник за цирка!

Този пък палячо има ли някой, който го гледа? АКО има все пак е заради симпатичната му жена, а не заради циркаджията.

По повод някои коментарии,ще ви кажа следното.Крум Савов е много по-стойностен журналист от много келемета на хранилка в Нова,БНТ ,bTV,канал 3,Европа и др.Много близач,много нещо!

Какво значение има заплатата ти след като не си добър журналист!? Парите не са показател, Трифонов също….
Какво всъщност искате да кажете!? Май целуването места които „служат“ за други неща!?

Много сте прав, но някои хора, заслепени от злоба, завист и партийност, не спряха да ръсят простотиите си.

Обиколи всички телевизии…..при наличие на млада жена„ свободата„ няма значение , а висока заплата,важното е да критикува властта. Поредния продавач на гласове. Никога не си блястял,като добър журналист!?

ЗАЩО – ВИЕ ЛИ БЛЕСНАХТЕ И С КАКВО. МНОГО Е ДОБЪР КРУМ ДАЖЕ

Крум Савов е изключителен журналист и водещ. Гледам го с удоволствие.

Много сте прав, но някои хора, заслепени от злоба, завист и партийност, не спряха да ръсят простотиите си.

Крум Савов е изключителен журналист и водещ. Гледам го с удоволствие.

19 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Германски учени твърдят, че са намерили слабото място на вируса

реклама Кадър видео Нова ТВ Германски учени твърдят, че са намерили слабото място на COVID-19. С помощта на компютърен модел те са установили как могат да пресекат пътя на вируса към човешките клетки. За целта, според тях, е необходимо определен ензим в организма да бъде деактивиран.   Ставаме ли свидетели …

Новини
Ивелин Попов не отхвърли възможността да играе за националния отбор

реклама Снимка профил инстаграм Чухме се с Ясен Петров. Аз се възстановявам от контузия. Нека да минат подготовките и да започна да играя и ще видим. Имахме доста конструктивен разговор с новия селекционер Бившият капитан на националния отбор Ивелин Попов не отхвърли възможността да се завърне в представителния ни тим. …

Новини
Георги Гергов за Ковид-19: Толкова се пазих, и пак

реклама Кадър Канал 3 Пловдивският бизнесмен Георги Гергов е в болница в Пловдив, за момента без усложнения. Той изобщо не е имал симптоми, но решил превантивно да си направи PCR тест, който обаче се оказал положителен. Понеже страда от диабет, Гергов бил настоятелно посъветван от лекарите да постъпи в здравно …