fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия, Pixabay: Крум полудя в „Игри на волята“

Капитанът на племето на Гладиаторите Крум е на път да се превърне в следващия най-обсъждан участник играч в „Игри на волята“.

Според някои той може да задмине Гатьо по просташки изцепки в ефир.

Крум наистина даде заявка за това с описанието на радостното чувство, което изпитва след победата срещу Мартин от Старейшините в капитанската битка:

„Чувството е просто все едно съм се изкачил на Айфеловата кула и съм изпсувам всички тия французи, които са под мен…“

Очевидно продуцентите на „Игри на волята“ са на мнение, че репликата не само е допустима, но е и достойна да се пусне в ключов момент на интригата в предаването в националния ефир на Нова телевизия.

Те и без това не спестяват на зрителите абсурдните нервни сривове на Крум по време на игрите.

А те са толкова чести, че понякога изглежда, че освен лекар, Димо и Ралица трябва да викат и психиатър на терен.

Какво точно са му криви французите на 25-годишния футболен съдия от Куклен, че толкова ги мрази, можем само да гадаем. Но думите му нямаше как да останат без реакция:

„Това и Алеко Константинов нямаше да го измисли…“

„Типичен Бай Ганьо!“

„Странно чувство за удовлетвореност…“

Много зрители вече виждат Крум като антигерой в предаването. По обиди и нападки той отстъпва само на митичната Виолета, която пък също се връща в играта, при това точно в при него, в племето на Гладиаторите.

Феновете на Крум не са никак малко

Крум си навлече гнева на аудиторията затова, че раздели братята Радо и Мишо при разграбването на Амазонките.

Така той вероятно отслаби отбора, но запази коалицията си в него.

Най-много дразнят обаче неговите изблици на гняв при загуба или нежелан обрат в битките. При последната такава той се нахвърли много агресивно на декора на арената. Кой знае защо, уж много стриктните в регламента продуценти на „Игрите“ даже не му направиха забележка.

Напротив, те само „трупат имидж“ на гърба на Крум. Той обаче има и своите не само верни, но и обективни фенове:

„Заслужена победа на Крум. Може да и има и някои негативни качества, но е издръжлив, целеустремен, следва си целите и принципите, не се влияе какво ще кажат другите. Тук отново доказа, че е пич. Добър играч, определено.“

„Много добър играч! За личните му мотиви не мога да говоря…сценаристите доста неща не дават като кадри.

Следва стратегия някаква и той, сега ще го възвеличават, тези които говориха против него, същото стана и с Гатьо!

Негативи има, кой ли няма…“

 

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев

кадри bTV Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор. Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси …

Блиц Новини
Конспирация по БТВ: „Ергенът“ клати държавата

кадри bTV Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо. „Я меморандуми, я арести…“, това коментира …

error: Content is protected !!