fbpx

Кристин Каменова ревна по БТВ: Не искам да бъда майка на пет деца в мизерия

Блиц Новини

кадри bTВ

БТВ изуми зрителите си вчера вечерта.

Моделът Кристин Каменова преживя разтърсващи емоции в предаването „Смени жената”  по bTV.

Тя се размени с Петя от Велико Търново и се озова при съпруга и петте ѝ деца в дома ѝ, който беше в очевидно лошо състояние. Петя пък се озова при мъжа на Кристин в София, където двамата живеят в ред, чистота и обръщат много специално внимание на външния си вид.

В края на престоя си в многодетното семейство Кристин изпадна в криза и се разплака заради хигиената в къщата. „Хигиената е нула, даже под нулата”, оплака се моделката.

„Не искам да бъда майка на пет деца в мизерия! Да ме питат какво има за ядене. Тук няма нищо за ядене”, разплака се Кристин, която остана потресена от състоянието на кухнята в дома на Петя, както и от банята ѝ, за която каза, че не е чистена никога.

В края на престоя тя се раздели със сълзи и с децата на Петя. На лична среща с многодетната майка, Кристин буквално изригна срещу нея и искрен бяс я нарече „мърлячка”. Тя буквално заяви на Петя, че Бог ѝ е дал пет прекрасни и умни деца, които не заслужават да живеят в такива условия.

„Има разлика между бедност и мизерия!”, буквално изкрещя моделката и добави:

„Ако беше пред мен, когато влязох в дома ти, щях да те одера с голи ръце!”

Майката на пет деца Петя в крайна сметка се съгласи, че трябва да оправи хигиената в дома си. Дали това беше искрена промяна, или просто се уплаши, че еротичната моделка може да я нападне физически, е трудно да се каже.

Блиц Новини
Цените на имотите растат, но не и качеството

Кадри БТВ Вече няколко години се забелязва бум на цените на имотите в повечето градове, най-вече София и Варна, а след тях са Бургас и Пловдив. Това, което младите предприемачи имат сега като бонус е онлайн присъствието. Социалните мрежи са евтин маркетинг, който може да се използва. Това и непрекъснатите …

Блиц Новини
Момче предложи брак на любимата си с помощта на Миро

Кадри видео ФБ Миро (Official) Млади влюбени си казаха „да“ на концерта на Миро на Античния театър в Пловдив. Романтичният Калоян е избрал точно този момент, за да зададе най-важния въпрос на приятелката си, а именно „Ще се омъжиш ли за мен?“. По време на изпълнението на песен „Гълъбо“ Миро …

Блиц Новини
Предупреждение за опасна жега днес

Кадри Нова ТВ За необичайно горещо време предупредиха синоптиците за днес. Те посъветваха да се избягва стоенето на слънце особено в следобедните часове, когато то е най-силно. Жълт код за опасни горещини в 14 области на страната издаде Националният институт по метеорология и хидрология за сряда. Той е в сила …

error: Content is protected !!