fbpx
БГ звезди

Кадри: БТВ

Популярният певец от българо-руски произход Кристиан Костов за пореден път привлече сериозно внимание към себе си. Снощи той бе гост в предаването „Шоуто на Николаос Цитиридис“ по БТВ, където разкри любопитни неща около случващото се с него напоследък. Припомняме, че вчера Владимир Путин обяви частична мобилизация в Русия, като по думите му това засяга хората в запас.

„От март месец съм в България. Цялото лято изкарах тук. Знам, странно е, бял съм, сякаш не съм бил на морето, но това не е така – цяло лято изкарах на морето. И се чувствам страхотно. Даже построих студио там и написах много песни“, разказа 22-годишният изпълнител.

„Войната ли те накара да се върнеш?“, попита го водещият, а Кристиан отговори: „Да, няма да лъжа, защото не се чувствам ОК, когато не казвам истината. Всички хора, които ме следват в Инстаграм, знаят, че аз съм изключително искрен с всички. Отговорът е да“.

„Новината за частичната мобилизация по някакъв начин повлия ли ти?“, пита Цитиридис. „Трябва да бъда много внимателен с това, което казвам. Притеснявам се. Притеснявам се много. Имам приятели там и семейство. Надявам се всичко да мине колкото се може по-бързо. Аз не съм политик. Аз съм музикант, аз пея. И това го правя добре, надявам се. Единственото нещо, което мога да кажа със сигурност, е, че на никой не му е лесно сега с тези новини и се надявам колкото се може по-бързо да мине и да забравим това като един страшен сън“, отговори роденият в Москва Костов, чиято майка е казахстанка, а баща – българин от Ямбол.

Тук последва нов въпрос от Николаос: „А щеше ли да бъдеш мобилизиран?“ „Да! Даже не знам какво да кажа“, бе отговорът.

След това вице шампионът от „Евровизия 2017“ обяви за първи път, че му предстои да се премести в Испания за няколко месеца.

външна реклама


Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!