fbpx
БГ звезди

Кадри: БТВ

Популярният певец от българо-руски произход Кристиан Костов за пореден път привлече сериозно внимание към себе си. Снощи той бе гост в предаването „Шоуто на Николаос Цитиридис“ по БТВ, където разкри любопитни неща около случващото се с него напоследък. Припомняме, че вчера Владимир Путин обяви частична мобилизация в Русия, като по думите му това засяга хората в запас.

външна реклама

„От март месец съм в България. Цялото лято изкарах тук. Знам, странно е, бял съм, сякаш не съм бил на морето, но това не е така – цяло лято изкарах на морето. И се чувствам страхотно. Даже построих студио там и написах много песни“, разказа 22-годишният изпълнител.

„Войната ли те накара да се върнеш?“, попита го водещият, а Кристиан отговори: „Да, няма да лъжа, защото не се чувствам ОК, когато не казвам истината. Всички хора, които ме следват в Инстаграм, знаят, че аз съм изключително искрен с всички. Отговорът е да“.

„Новината за частичната мобилизация по някакъв начин повлия ли ти?“, пита Цитиридис. „Трябва да бъда много внимателен с това, което казвам. Притеснявам се. Притеснявам се много. Имам приятели там и семейство. Надявам се всичко да мине колкото се може по-бързо. Аз не съм политик. Аз съм музикант, аз пея. И това го правя добре, надявам се. Единственото нещо, което мога да кажа със сигурност, е, че на никой не му е лесно сега с тези новини и се надявам колкото се може по-бързо да мине и да забравим това като един страшен сън“, отговори роденият в Москва Костов, чиято майка е казахстанка, а баща – българин от Ямбол.

Тук последва нов въпрос от Николаос: „А щеше ли да бъдеш мобилизиран?“ „Да! Даже не знам какво да кажа“, бе отговорът.

След това вице шампионът от „Евровизия 2017“ обяви за първи път, че му предстои да се премести в Испания за няколко месеца.

външна реклама
БГ звезди
Гала и екипът й се подиграха с изборите

кадри Нова телевизия Политиката рядко се появява като тема в „На кафе“ по Нова телевизия, но явно Гала и екипът ѝ се затрудняват да измислят теми за комичните си скечове, които на всичко отгоре да са актуални. Сигурно по тази причина, обект на закачки стана сериозна тема, като парламентарния вот. …

БГ звезди
Софи Маринова се разочарова: Никога повече няма да съм жури

кадри Нова телевизия Мнозина зрители и коментатори вече обявиха новото шоу на Нова телевизия „Звездите в нас“ за провал. Не са малко тези, които сочат като една от многото причини за неуспеха му участието на Софи Маринова като съдия. Легендарната ромска певица явно също има забележки и съображения по повод …

БГ звезди
Жени Марчева: Не са ме уволнили от БТВ

кадър Инстаграм/Жени Марчева Журналистката от bTV Жени Марчева разсея слуховете са себе си, които бяха породени от липсата ѝ от телевизионния ефир. Мълвата разнася какви ли не спекулации какво точно се е случило с нея. Едната клюка е, че е била уволнена от телевизия, друга – че е сменила работата …

duvar kağıdıteknoloji haberlerihaberler

error: Content is protected !!