fbpx
БГ звезди

Кадри: БТВ

Рапърът Кристиан Талев, по-известен като Криско, разкри любопитни подробности от житейския си път пред Алекс Сърчаджиева. Той гостува на водещата в предаването й „Животът по действителен начин“ по БТВ, където бе до болка откровен.

Още в началото обяви интересна новина – че за първи път през живота си ще издава албум. „2022 г. е доста преходна за мен. Година, в която имах нужда да се наместя, да видя накъде да тръгна чисто музикално и в други хобита, които имам. В края на годината се наместих. Тази година не ми беше толкова продуктивна откъм нови песни, но за сметка на това през 2023 г. се завръщаме с цял албум. Ще ти кажа един любопитен факт спрямо моята кариера. Това ще ми е 16-ата година в професията и никога не съм имал албум. Сега ще ми е дебютният“, разкри с усмивка той.

34-годишният изпълнител разказа и за мечтите си в ранна детска възраст. „Не съм си представял, че така ще ми се стече живота. Винаги съм желал да се занимавам с музика, но под някаква форма. Не съм бил толкова смело мечтаещ чак да бъда популярно лице. По-скоро много исках да работя в радио, но не като водещ, а като тонрежисьор. И всъщност песните ги правех повече за хоби и удоволствие докато учех тонрежисура в Нов български университет и поп и джаз пеене в музикалната академия. Но вече така се стекоха нещата – по-скоро аз съм човек, който си поставя цели“, сподели рапърът.

Той призна, че сам си вади доходите още от ранните си години. „След като станах тийнейджър изпитвах някакво неудобство от това да искам пари от родителите ми. Много исках да работя, за да чувствам, че съм самостоятелен. Преди да дойда да живея в София работих като помощник-барман на морето. Това няма нищо общо с барманството – ти си в едно помещение отзад и миеш съдове. Когато дойдох в София, живеех в Студентски град и си намерих на първата седмица работа в едно заведение в отсрещния блок като диджей. Бачках през седмицата, за по 4-5 часа, купих си дори лаптоп и започнах да правя на него инструментали. Първите ми песни са в 12-и клас, преди да завърша. Отивах на гости при приятели в Студентски град, които вече са студенти, и от коридорите се чуват тези песни. Така от първо лице можех да разбера най-искрено коментарите на хората пред мен, без да знаят, че песента е моя“, разказа Криско.

„Имал ли си трудни моменти? Не само в музиката, а и чисто житейски? Падал ли си понякога?“, го попита Алекс Сърчаджиева, а израсналият в Габрово изпълнител отговори:

„Най-трудните ми моменти са през 2009, 2010 г., но пак става дума чисто кариерно. Тогава беше моментът, в който вече бях понатрупал песни, живеех 1-2 години в София и нищо не се случваше. И ти в един момент падаш духом. Защото се опитваш, мъчиш, буташ, но никой не ти обръща внимание, за никой няма никакво значение. Съответно нямаш никакви пари. Няма да забравя – имах едно гадже, което живееше в „Сухата река“, а аз живеех горе по „Цар Борис“ на Павлово. Бях на гости, скарахме се нещо, тя ме изгони и понеже нямах една стотинка си ходих пеша от Сухата река до Павлово. Това беше четири часа. Дъжд ме валя, изгониха ме от тролея – качих се да пробвам, ама ме изгониха, защото нямах билет. Имах две години, в които наистина беше много зле всичко. Но в крайна сметка винаги съм знаел, че има нещо в мен. Виждам, че мога, бе! Ще го направя! Дали от инат, дали от силна вяра, продължих докато почна лека-полека да се задвижва колелото. Няма да забравя в началото на 2011 г., вече се бях позавъртял в музикалните среди, но без кой знае какъв успех. Но хората от гилдията вече бяха чували мои песни, мои проекти. Обади ми се Миро от „Каризма“ и ми каза: „Искам да напишеш четири парчета за мене“. Може би това беше един от моментите, в които навлязох в поп-музиката по-професионално. Написах му две песни и ми каза, че има едно малко момиче, в което много вярва и иска да му напиша първата песен за нея – тогава направих на Дивна „Ти не можеш да ме спреш“. Аз започнах да правя песни за други хора, защото ми идват идеи, които не мога да ги реализирам аз като изпълнител. Може да е женска, или да е направена за човек с по-различни гласови възможности“.

Рапърът разказа заедно с половинката си Цвети за пътя им дотук. Те се запознават преди точно 10 години, а в момента имат две дечица.

Блиц Новини
Цените на имотите растат, но не и качеството

Кадри БТВ Вече няколко години се забелязва бум на цените на имотите в повечето градове, най-вече София и Варна, а след тях са Бургас и Пловдив. Това, което младите предприемачи имат сега като бонус е онлайн присъствието. Социалните мрежи са евтин маркетинг, който може да се използва. Това и непрекъснатите …

Блиц Новини
Момче предложи брак на любимата си с помощта на Миро

Кадри видео ФБ Миро (Official) Млади влюбени си казаха „да“ на концерта на Миро на Античния театър в Пловдив. Романтичният Калоян е избрал точно този момент, за да зададе най-важния въпрос на приятелката си, а именно „Ще се омъжиш ли за мен?“. По време на изпълнението на песен „Гълъбо“ Миро …

Блиц Новини
Предупреждение за опасна жега днес

Кадри Нова ТВ За необичайно горещо време предупредиха синоптиците за днес. Те посъветваха да се избягва стоенето на слънце особено в следобедните часове, когато то е най-силно. Жълт код за опасни горещини в 14 области на страната издаде Националният институт по метеорология и хидрология за сряда. Той е в сила …

error: Content is protected !!