fbpx

Крисия: Нищо не ме плаши

Блиц Новини

След една доста сериозна за сцената пауза Крисия отново рестартира и се появи с ново парче. Пред Натали Трифонова тя рязкязя с какво се е занимавала в този период.

Смятам, че всеки трябва да има такива паузи в живота си, без значение в каква ситуация се намира. Това е нещото, което ни помага да се преоткрием. Ние сме души в тела, които просто бягаме от тялото си за малко и намираме нашите си места. Сега преоткривам себе си с новата си музика.

На мен целта ми никога не е била да бъда известна и постоянна в това, което правя. Целта ми е да оставя история и послания. Без значение кога и по какъв начин. Предпочитам да си поема въздух, отколкото да продължа и да притискам себе си – категорична е младата певица. – През тези години се научих на едно от най-важните неща – търпението. Споменавам доста често значението на тази дума. Търпението е много трудна част в нас, особено, когато егото се обажда по телефона и казва, че не трябва да постъпвам по определени начини. Аз в тези години на пауза си дадох изцяло свободата, да усетя какво е да бъда търпелив човек и от нищото, да изровя нещо, разказа Крисия.

Харесва ми да се чувствам по-зряла и по-голяма и не съм сама. Колкото повече давам шанс на вселената да ми дава, аз получавам това, което и аз съм имала през годините. Чувствала съм се сама, например в ситуации, в които не съм била разбрана. Както споменаваме, че съм пораснала, допълни тя.

Чаровната Крисия, която пред 10 години завърши на второ място в „Евровизия“, изяви желание отново да участва не песенния конкурс.

Искам отново да се явя на „Евровизия“. Това ми е на преден план в главата и се надявам да покорим още върхове, главно с история и послание. Ще се радвам да сме отново заедно с Хасан и Ибрахим, заяви певицата.

Блиц Новини
Цените на имотите растат, но не и качеството

Кадри БТВ Вече няколко години се забелязва бум на цените на имотите в повечето градове, най-вече София и Варна, а след тях са Бургас и Пловдив. Това, което младите предприемачи имат сега като бонус е онлайн присъствието. Социалните мрежи са евтин маркетинг, който може да се използва. Това и непрекъснатите …

Блиц Новини
Момче предложи брак на любимата си с помощта на Миро

Кадри видео ФБ Миро (Official) Млади влюбени си казаха „да“ на концерта на Миро на Античния театър в Пловдив. Романтичният Калоян е избрал точно този момент, за да зададе най-важния въпрос на приятелката си, а именно „Ще се омъжиш ли за мен?“. По време на изпълнението на песен „Гълъбо“ Миро …

Блиц Новини
Предупреждение за опасна жега днес

Кадри Нова ТВ За необичайно горещо време предупредиха синоптиците за днес. Те посъветваха да се избягва стоенето на слънце особено в следобедните часове, когато то е най-силно. Жълт код за опасни горещини в 14 области на страната издаде Националният институт по метеорология и хидрология за сряда. Той е в сила …

error: Content is protected !!