fbpx

Красивата краварка Стефани се върна от Швейцария в България и се потресе: Тук корупцията е погълнала всичко

БГ звезди

кадри bTV

Институциите в България се опитаха да ме смачкат, това заяви в „Преди обед“ животновъдката Стефани Христова. Младата фермерка с външност на топ модел и кинозвезда без никакви задръжки разкри в „Преди обед“ по bTV корупционните схеми, с които се е сблъскала челно.

Стефани има ферма за говеда в село Стъргел, община Горна Малина, но не може да наеме пасища от общината, тъй като всички са заети. Тя обаче от личен опит знае, че никой друг не отглежда добитък и тръгва да търси сметка как се получава така. Така се оказва, че стада животни и стопанства за тях съществуват само виртуално, за да се прибират субсидии, които не са никак малко.

външна реклама

Нито една институция не реагира на сигналите на Стефани Христова. „Корупцията дотолкова се е разраснала, че е някаква структура като октопод, зад всеки стои някой по-голям, и по-голям, и по-голям“, заяви животновъдката, която се е завърнала в България от Швейцария, за да сбъдне аграрната си мечта.

В крайна сметка ветеринарни лекари заявяват официално след проверка, че животните, за които се твърди, че се гледат в общината, са само на хартия.

Стефани Христова заяви, че след като вече знае, как стоят нещата у нас, не се изненадва, че в България има само 500 хил. говеда, което е плашещо малко. „Ако знаех, какво ще ми се случи, не бих почнала със животновъдство“, заяви откровено тя. Стефани обаче продължава, защото е инат и не е в характера ѝ да се отказва.

Друг проблем в животновъдството е липсата на работна ръка, разкри също говедарката. Тя разказа, как ѝ се е налагало сама да рие тор в обора, когато работниците са напускали. „Не съм много добра в това, защото е доста трудно“, коментира крехката Стефани. Тя каза също, че уволнява пастирите, които зарязват животните и отиват да пият ракия в селските кръчми. Лично тя участва най-активно в изкуственото осеменяване на кравите в стопанството си, както и в контрола на режима на отглеждане на говедата.

външна реклама
БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

Незабавни статии
Сашко заплете нова мистерия

Снимка профил ФБ Бащата на Сашко Александър Цветанов публикува последната творба на детето, която предизвика възхищение у всички. Красивата рисунка показва, че се справя наистина добре и е талантлив малък художник. Още от момента в който се почувства по-добре в болницата грабна боичките. Може би това занимание му доставя удоволствие …

error: Content is protected !!