fbpx

Красимира от „Фермата 5“ избухна: Отвратена съм от тази държава и хора

БГ звезди

Кадри инстаграм

Нова мания се зароди сред така наречения български елит. Дами, които държат да изглеждат слаби и елегантни прибягват до употребата на животоспасяващо лекарство за диабетици, което има бърз ефект върху теглото на здрави хора. Тази мания обаче доведе до изчерпването му, тъй като е скъпо лекарство, изписва се само с протокол от Здравна каза и бройките са ограничени.

Красимира от сезон 5 на „Фермата“ разказва точно за това, как тази липса се отразява на болния й баща.

Потресена съм!!!
Мислете, уж това ни различава от другите видове на земята!!!
За пети месец майка ми много трудно открива лекарство за диабет тип 2, което е животоподдържащо. Питам я защо се случва това и та ми отговори:

Някаква фолк певица се похвалила, че отслабва от него. Не мога да си обясня как здрави хора се подвеждат по мания за отслабване и в същото време за тези, за които е жизнено важно го няма. Отвратена съм от тази държава и хората.

Други хора в нейното положение също се включиха по темата:

Ужасно е като си помислиш, че качествените хора страдат, заради недомислените постъпки на една част от народа. В крайна сметка България е такава, каквато ние я направим! Не знам дали трябва по-строги закони или да се обръща по-голямо внимание на образованието, но в едно съм сигурна…трябва да се борим към по-добро, жалко ще бъде да оставим името на България да се свързва с невежество, бедност и гнусно място за живеене! Нека бъдем по-отговорни!

Това е много страшно ,сам да се разболяваш като приемаш лекарства, а си здрав. И да „отнемаш “ друг човешки живот. 😢

И аз съм отвратена също като вас. Освен че инжекциите изчезнаха изчезна и Глюкофажа,който го изписват за Инсулинова резистентност и от който също се отслабва. Е това не е Държава. Ходене по мъките докато го намеря.

За пореден път липсва контрол, не може да се продава такова лекарство без някакъв вид доказателство пред фармацевта, че наистина се нуждаеш от него. КОНТРОЛ няма….


Блиц Новини
Зрител на Гласът на България: Змеят Константин Кацаров не ви каза истината за миналото си

Кадър БТВ: Зрител на Гласът на България: Змеят Константин Кацаров не ви каза истината за миналото си 53-годишният Константин Кацаров отвя всички в Гласът на България по БТВ. Заявка му в началото беше скромна. Толкова скромна, че чак съмнителна. „Бил съм охранител, бил съм охранител. Никога не съм се занимавал …

Блиц Новини
16-годишната Валериа Войкова остави държавата без думи в Гласът на България

Кадър БТВ: 16-годишната Валериа Войкова остави държавата без думи в Гласът на България Валерия Войкова написа прекрасна страница в историята на „Гласът на България“ по БТВ. Тя е само на 16 години от София. Аз съм екстроверт, обичам да се смея, обичам всичко около мен да е хубаво, заяви тя. …

Блиц Новини
Йорданка Христова пред Мондьо за Фидел Кастро: Казвам за първи път чия годеница бях

Кадри Нова ТВ: Йорданка Христова пред Мондьо за Фидел Кастро: Казвам за първи път чия бях в Куба Великата българска певица Йорданка Христова на 80 години даде невероятно интервю пред Мариан Станков Мондьо по Нова тв. Тя обясни, че не е имало как да стане жена на Фидел Кастро. В …

error: Content is protected !!