fbpx

Красимира от „Фермата 5“ избухна: Отвратена съм от тази държава и хора

БГ звезди

Кадри инстаграм

Нова мания се зароди сред така наречения български елит. Дами, които държат да изглеждат слаби и елегантни прибягват до употребата на животоспасяващо лекарство за диабетици, което има бърз ефект върху теглото на здрави хора. Тази мания обаче доведе до изчерпването му, тъй като е скъпо лекарство, изписва се само с протокол от Здравна каза и бройките са ограничени.

Красимира от сезон 5 на „Фермата“ разказва точно за това, как тази липса се отразява на болния й баща.

външна реклама

Потресена съм!!!
Мислете, уж това ни различава от другите видове на земята!!!
За пети месец майка ми много трудно открива лекарство за диабет тип 2, което е животоподдържащо. Питам я защо се случва това и та ми отговори:

Някаква фолк певица се похвалила, че отслабва от него. Не мога да си обясня как здрави хора се подвеждат по мания за отслабване и в същото време за тези, за които е жизнено важно го няма. Отвратена съм от тази държава и хората.

Други хора в нейното положение също се включиха по темата:

Ужасно е като си помислиш, че качествените хора страдат, заради недомислените постъпки на една част от народа. В крайна сметка България е такава, каквато ние я направим! Не знам дали трябва по-строги закони или да се обръща по-голямо внимание на образованието, но в едно съм сигурна…трябва да се борим към по-добро, жалко ще бъде да оставим името на България да се свързва с невежество, бедност и гнусно място за живеене! Нека бъдем по-отговорни!

Това е много страшно ,сам да се разболяваш като приемаш лекарства, а си здрав. И да „отнемаш “ друг човешки живот. 😢

И аз съм отвратена също като вас. Освен че инжекциите изчезнаха изчезна и Глюкофажа,който го изписват за Инсулинова резистентност и от който също се отслабва. Е това не е Държава. Ходене по мъките докато го намеря.

За пореден път липсва контрол, не може да се продава такова лекарство без някакъв вид доказателство пред фармацевта, че наистина се нуждаеш от него. КОНТРОЛ няма….

външна реклама
БГ звезди
Смениха Рачков с друг водещ в собственото му шоу

Кадри: Инстаграм – „С Рачков всичко е възможно“ Феновете на предаването „С Рачков всичко е възможно“ останаха изненадани от рокадата, която бе обявена в профилите му в социалните мрежи. Следващото издание на излъчваното по „Нова телевизия“ шоу няма да бъде водено от популярния актьор. На негово място ще застане колегата …

Незабавни статии
Роналдо вероятно пропуска следващия мач на Португалия

Ужасна вест хвърли в тревога феновете на един от най-великите играчи на всички времена. Нещо се случва с Роналдо покрай разрива му с Манчестър Юнайтед. Той вероятно не е в добра кондиция, а може и да има травма. външна реклама Преди минути треньорът на Португалия каза ясно, че е малко …

Незабавни статии
Мария Илиева празнува рожден ден днес

Снимка инстаграм Тя е родена на 1 декември 1977 г. и днес става на 45 години. Днес една от най-обичаните български певици Мария Илиева празнува рожден ден. външна реклама Талантливата изпълнителка започва да пее от почти 6-годишна възраст. Днес има зад гърба си завидна кариера, работи през годините с много …

error: Content is protected !!